Mehmet Barlas pes dedirtecek bu yazıyı yazdı! Sırtı pek karnı yok olunca yağcılıkta sınır tanımadı

Mehmet Barlas pes dedirtecek bu yazıyı yazdı! Sırtı pek karnı yok olunca yağcılıkta sınır tanımadı
Sabah yazarı Mehmet Barlas pes dedirtecek "pes" dedirtecek bir yazı kaleme aldı. "Artık moralimiz bozuk değil" başlıklı yazısında Erdoğan'ın korona sürecinde dış dünya diplomasi trafiğini telefonla yürüttüğünü söyleyen Barlas, "Şimdi hepimiz Erdoğan'ın yeniden meydanlarda kitlelerle buluşmasını bekliyoruz." dedi.

Türkiye ekonomisinde en sancılı dönemlerden birinin yaşandığı şu günlerde Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugün yayımlanan yazısında iktidarın politikalarını öve öve bitiremedi.

"Kovid testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın, çevresindeki uzmanların tavsiye ettiği tedaviyi tavizsiz bir şekilde uyguladığını biliyoruz." diyen barlas, Erdoğan''ın Kovid süreci hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Çevresindeki doktorlar, Erdoğan''ın D ve C vitaminini aksatmadan aldığını söylüyorlar. Bu arada fiziksel olarak yorulmaması için uyku saatlerini aksatmadığının altı çiziliyor. Erdoğan, bir nevi tedavi süreci yaşarken dış dünya diplomasi trafiğini de telefonla yürütüyor."

Erdoğan''ın en önemli telefon görüşmesini, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile yaptığını yazan Barlas, bazı devletler ve kurumların Erdoğan''ın izlediği politikalardan övgüyle bahsettiğini ifade etti.
NATO''dan Erdoğan''ın politikalarına önemli bir destek geldiğini söyleyen Barlas, "Bir hayırlı haber de Ukrayna ile Rusya arasındaki diyaloğun başlaması." dedi.

"BAKAN DÜNYAYA ANLATIYOR"

Türkiye''nin ana sorunu olan ekonomik darboğazlar ve bunların aşılması için izlenecek yolun Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati aracılığıyla Avrupa''ya iletildiğini kaydeden Barlas şu ifadeleri kullandı:

"Bakan Nebati, Londra''dan sonra Paris''te dünya ekonomik çevrelerine Türkiye''nin izlediği ekonomi politikasını anlatacak.
Ancak bir gerçek var...

Özellikle enerjideki zamlar önlenemiyor. Sadece Türkiye''nin değil tüm dünyanın sorunu bu."

"ERDOĞAN''IN KİTLELERLE BULUŞMASINI BEKLİYORUZ"

Türkiye''nin Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın sağlığındaki gelişmeleri yakından izlediğini kaydeden Sabah yazarı, yazısını şöyle sonlandırdı:

"Bu konuda sık sık açıklamalar yapılmakta. En sağlıklı bilgilendirmeyi de Emine Erdoğan yapıyor. Cumhurbaşkanı''nın geçirdiği "hafif soğuk algınlığı" belki biraz dinlenmesine de vesile olmuştur. Şimdi hepimiz Erdoğan''ın yeniden meydanlarda kitlelerle buluşmasını bekliyoruz."

İlgili Haberler