Şahan Gökbakar'dan telif hamlesi

Şahan Gökbakar'dan telif hamlesi
Yangınlarla mücadele eden Şahan Gökbakar, YouTube'da yayınlanan Instagram videoları için telif hakkı talebi gönderdi. Bu şekilde haksız kazanç elde edenlerin gelirleri mağdurlara gidecek.

Yangınlar boyunca her gün video çekmişti

Muğla''nın Marmaris ilçesindeki orman yangınlarıyla ilgili gelişmeleri sosyal medya hesaplarından paylaşan komedyen Şahan Gökbakar, videolarını YouTube kanallarında yayınlayanlara telif hakkı talebi gönderdi.

Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Gökbakar, "Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, Instagram''daki videoları çok sayıda kullanıcı tarafından YouTube’da yayınlanan Gökbakar, yaptığı yayınlar üzerinden haksız kazanç elde edildiğini söyleyerek, YouTube ile anlaştıklarını ve bundan sonra elde edilen gelirin yangında zarar gören aileler için kullanılacağını söyledi.

“YOUTUBE İLE GÖRÜŞÜP BU YANLIŞI BİR HAYIR İŞİNE DÖNDÜRDÜK"
Instagram hesabından bir video paylaşarak konuya açıklık getiren Gökbakar, şu ifadeleri kullandı: "Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük."

Yangınla mücadele eden Şahan Gökbakar deliye döndü: Burada provokatörler var demin bir tanesini gırtlaklıyordum

Muğla''nın Marmaris ilçesindeki orman yangınlarıyla mücadeleye günlerdir destek veren komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bölgede gönüllü kisvesi altında provokatörlerin bulunduğunu söyleyen Gökbakar, ''Demin bir tanesini gırtlaklıyordum burada'' ifadesini kullandı.



 

 

İlgili Haberler