Sakarya da Akşener dedi

Sakarya da Akşener dedi
MHP'de yaklaşan kongre heyecanı artarak devam ediyor. Sakarya İl Başkan yardımcısı Ümit Dikbayır görevinden istifa ederek, Meral Akşener'i destekleyeceğini açıkladı. Sakarya'daki istifaların devam edebileceği bildiriliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 15 Mayıs'ta yapılacak tüzük kurultayı için geri sayım sürerken, genel başkan adayları arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. İl teşkilatlarının da safları yavaş yavaş belli olurken, Akşener'e bir destek haberi de Sakarya'dan geldi.

MHP Sakarya İl Başkan yardcımcısı Ümit Dikbayır görevinden istifa ederek, kongrede Meral Akşener'i destekleyeceklerini açıkladı. Dikbayır'ın geçtiğimiz haftalarda MHP genel merkezinde yapılan delege toplantısına katılan isimlerden biri olması dikkat çekti. 

AKŞENER İLE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

Kongre sürecinde Meral Akşener'i destekleyeceğini açıklayan il başkan yardımcısı Dikbayır'ın şunları söyledi:

"Türkiye’nin içinde bulunduğu zor ve karanlık günlerden çıkabilmesi ancak Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı ile mümkündür. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyabileceğine inandığım Genel Başkan Adayı Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi desteklemeye karar verdim. Bu kararımla ilgili çalışmalarımda daha rahat hareket edebilmek için Milliyetçi Hareket Partisi il Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum."