Samet Aybaba'dan Milli Takım açıklaması

Samet Aybaba'dan Milli Takım açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu'nun teknik direktör Şenol Güneş'le yollarını ayırmasından sonra hoca arayışları başladı. Gündeme gelen isimlerden Samet Aybaba'dan ilk açıklama geldi.

TR Haber''den Recep Kıyatsıl''ın haberine göre, A Milli Takım''ın, Dünya Kupası grup eleme maçında Hollanda''ya 6-1''lik mağlubiyeti sonrası Türkiye Futbol Federasyonu, teknik direktör Şenol Güneş''le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Güneş''le yolların ayrılmasından sonra Aykut Kocaman, Okan Buruk ve Samet Aybaba gibi isimler gündeme geldi. Adaylardan Aybaba, henüz kendisine yapılan bir teklif olmadığını belirtti.

''''BANA ULAŞAN TEKLİF YOK''''

Deneyimli hoca şu ifadeleri kullandı:

 ''''Federasyondan bana ulaşan bir teklif ya da bir telefon yok. Teklif gelirse seve seve kabul ederiz.''''

''''EN İYİSİNİ BEN YAPARIM''''

Diğer adaylarla ilgili konuşan Samet Aybaba, ''''Ben olmasam da göreve kim gelirse gelsin yeni hocanın ilk hedefi 4 maçtan iyi bir sonuç almak olmalı. İyi sonuçlar alamazsak Norveç ve Hollanda''yı geçemeyiz. Daha sonrasında yeni hedefler belirlenir. Yeni yapılanma, kadro revizyonuyla ilgili konuşmak için önce görev almalı. Görev alırsam da en iyisini ben yaparım. Bugüne kadar çalıştığım takımlarda oynattığım oyun ortada. '''' ifadelerini kullandı.