Samsung telefonlara güvenlik güncellemesi: Güncellemeyi alacak ilk modeller belli oldu

Samsung telefonlara güvenlik güncellemesi: Güncellemeyi alacak ilk modeller belli oldu
Samsung, Galaxy modelleri için 2022 Haziran güvenlik güncellemelerini dağıtmaya başladı. Yeni rapora göre Güney Koreli teknoloji devi, ilk güncellemelerini Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra için sunuyor.

ShiftDelete''den alınan bilgilere göre; Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra için en yeni güvenlik güncellemesini yayınladı. 30 Mayıs’ta dağıtılmaya başlayan Haziran güncellemesi, Android pazarında ilk olarak Samsung tarafından sunuluyor gibi görünüyor.

Haziran güvenlik güncellemesinin sürüm notları paylaşılmadığı için henüz hangi açıkları kapattığı bilinmiyor. Ancak Android için aylık olarak paylaşılan güvenlik düzeltmelerinin, bir dizi gizlilik ve güvenlik sorununu ortadan kaldırdı.

“G998BXXU5CVEB” sürüm numarasına sahip olan 2022 Haziran güncellemesi, ilk olarak Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra modellerine sunulmuş durumda. Aynı aileden olmasına rağmen Galaxy S21 FE’nin ise henüz güncelleme almadığı belirtildi.

Samsung Galaxy S21 ailesinin Haziran güvenlik güncellemesi sürüm notu henüz paylaşılmış değil. Ayrıca birçok Galaxy modelinin 2022 Mayıs ve Nisan sürümlerini kullanıyor.

İlgili Haberler