Katlanabilir telefonların açıklanacağı tarih belli oldu

Katlanabilir telefonların açıklanacağı tarih belli oldu
Samsung’un merakla beklenen yeni katlanabilir telefonlarının tanıtım etkinliği tarihi belli oldu. Kore’den gelen haberlere göre planlanan tarih: 11 Ağustos.

Merakla bekleniyordu

Bu yaz Samsung çok sayıda yeni cihazının tanıtımını yapacak. Bu cihazlar arasında katlanabilir telefonlar, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar gibi pek çok ürün yer alıyor. Bütün ürünlerin ilk defa karşımıza çıkması planlanan etkinlik ise Samsung Unpacked 2021 etkinliği. 

Kore''de yayınlanan bir habere göre Samsung''un bir sonraki Unpacked etkinliği için artık bir ay kadar bir süre kaldı. Etkinliğin tarihinin 11 Ağustos olacağı açıklandı. Daha önce de etkinliğin Ağustos''ta gerçekleşeceği öne sürülmüştü.

11 AĞUSTOS''A İŞARET EDİYOR

Webtekno''da yer alan DailyDigitalNews tarafından yapılan habere göre, Samsung''un bir sonraki etkinliğini yapacağı tarih 11 Ağustos olarak kesinleştirildi. Daha önce de etkinliğin Ağustos ayında gerçekleştirileceği iddia edilmişti. Samsung da kendi paylaştığı mesajlarda "yaz sonuna" işaret ediyordu. Etkinliğin başlangıç saatinin Türkiye saati ile 18.00 olacağı ve YouTube üzerinden yayınlanacağı ifade ediliyor. Yine de resmi bir duyuru yapılmadı.

Habere göre Samsung, bu etkinlikte beş farklı ürünün tanıtımını gerçekleştirecek. Bu ürünler arasında iki katlanabilir telefon olması dikkat çekiyor. Bunlar ise Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olacak. Ayrıca etkinlikte Galaxy Watch 4 serisinden iki farklı akıllı saat ve firmanın yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds 2 de karşımıza çıkacak.

Yine de bu cihazların ne zaman satışa çıkacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda Samsung''un katlanabilir telefonlarını etkinlikten birkaç hafta sonra satışa sürmesi beklenebilir. Galaxy Watch 4 modellerini ve Buds 2''yi ise etkinlikle aynı gün ya da hemen bir sonraki gün satışta görmemizin ihtimali oldukça yüksek. Samsung Unpacked etkinliği gerçekleştirildiğinde biz de en güncel bilgileri anında sizlerle paylaşacağız.

 

İlgili Haberler