Günel Zeynalova estetikli haliyle sosyal medyanın diline düştü

Günel Zeynalova estetikli haliyle sosyal medyanın diline düştü
İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Azerbaycanlı Günel, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri olmuştu. Günel Zeynalova estetikli hali gündeme gelince yaptığı açıklamayla resmen dalga konusu oldu.

Henüz 13 yaşındayken İbrahim tatlıses tarafından keşfedilen ve şöhret basamaklarını tırmanmaya başlayan Azerbaycanlı  Günel Zeynalova, yıllar içerisindeki değişimiyle ilgili konuştu. Günel, “Öyle abartıldığı gibi bir estetiğim yok” dedi.

''''Oy Didem'''' şarkısı ile akıllara kazınan Günel''i görenler tanıyamıyor. İbrahim Tatlıses''in keşfettiği Günel Zeynalova, geçirdiği estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu.

Hakkında çıkan estetik haberlerine yanıt veren Günel, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.  Günel, estetik haberlerine "Yüzümde abartılacak kadar bir estetik yok. Ufak tefek dokunuşlar yaptırdım sadece" şeklinde açıklama yaptı.

Günel bu açıklamasıyla haliyle dalga konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları Günel''in eski hallerini paylaşıp "Aynen ufak dokunuş, burun, göz, dudak, gerdirme ve dahası" yorumları yaptı.

 

 

İlgili Haberler