Sayısal Loto çekiliş sonuçları MPİ (1 Aralık 2018)

Sayısal Loto çekiliş sonuçları MPİ (1 Aralık 2018)
Her hafta olduğu gibi bu haftada merak edilen 1 Aralık 2018 tarihli sayısal loto çekiliş sonuçları bu akşam belli oldu. Geçtiğimiz gün devreden sayısal loto bu hafta 6 bilen büyük ikramiyeyi alacak...

Milli Piyango İdaresi MPİ 1 Aralık 2018 Sayısal Loto çekiliş sonuçları bu akşam saat 21.30'da canlı yayında noter huzurunda belli olacak. Kazandıran numaralar  http://www.mpi.gov.tr/sonuclar/_cs_piyango.php adresine tıklayarak bilet numaranızı girip sorgulayabileceksiniz. Sayısal loto çekilişleri her cumartesi akşamı oluyor. Cumartesi akşamları kazanan sayılar belli oluyor ve kuponlar kontrol ediliyor. Kuponunda çekilişteki numaralar bulunan kişi sayısal lotoyu kazanıyor. Sayısal loto çekilişlerinde büyük camlarda toplar bulunuyor.  Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat binasında çekiliş kurulu ve noter huzurunda yapılan çekilişler millipiyango.goc.tr adresinden talihli ya da bileti olan herkese duyurulur. 

SAYISAL LOTO SONUÇLARI (01 ARALIK 2018)

Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu. 

MPİ’nin yaptığı bin 171'inci hafta çekilişi sonucu kazanan şanslı numaralar; 6 - 17-20-31-32-47

SAYISAL LOTO NASIL OYNANILIR

Oyunu ister kendiniz dolduracağınız kuponlarla ,ister kolon sayısını görevliye söyleyerek makinaya oynatabilirsiniz. 1-49 arasındaki sayılardan seçilecek 6 adet sayıyla 3-4-5 ya da 6 adet doğru tahmin yapılması hedeflenir.  Sayısal loto sonuçları her hafta cumartesi 21.30’dan sonra duyurulur.  18 yaşının altında olanlar bu oyunu oynayamazlar, ikramiye kazanmış olsalar bile bunu talep edemezler. Reşit olmayanlara bu oyunu oynatmak da kanunen suç teşkil etmektedir. Sayısal loto da kolon başına 1 TL ücret alınmaktadır. Bir kuponun tamamı doldurulduğu takdirde 8 TL’lik ücret ödenmesi gerekmektedir.28 Kasım Çarşamba akşamı yapılan Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 917.091,03 TL'lik ikramiye devretmişti. Bakalım 01 Aralık 2018 sayısal loto çekilişinde kazanan talihli kim olacak?