Sayısal Loto çekiliş sonuçları MPİ 15 Aralık 2018

Sayısal Loto çekiliş sonuçları MPİ 15 Aralık 2018
MPİ 15 Aralık 2018 Sayısal Loto çekiliş sonuçları büyük bir heyecanla merak ediliyor. Bu akşam Milli Piyango İdaresi tarafından kazandıran numaralar açıklandı. 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye yine devretmiş oldu.

15 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sorusu bugün gündeme damgasını vurdu. Heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bu akşam Milli Piyango idaresi resmi internet sitesinden noter huzurunda canlı yayında çekiliş  sonuçları açıklandı. 6 bilen kişi büyük ikramiyeyi alacaktı fakat kimse bilmeyince yine devretti.  Sayısal Loto geçtiğimiz hafta kimse bilmediği için devretmiş ve bu hafta kişi başına düşen ikramiye 6.757.0008.39 TL olarak talihlisini bekleyecek. Haftada bir gün çekiliş yapılan sayısal loto cumartesi akşamları saat 21.30'dan sonra duyurulacaktır. 1-49 sayıdan doğru 6 sayıyı tuturmaya çalışan binlerce vatandaşın gözü kulağı kazandıran numaralarda oluyor.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI (15 ARALIK 2018)

15 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. 6 bilen kimse çıkmayınca yine devretti.

18 - 25 - 29 - 30 - 32 - 44 

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

18 yaşının altında olanlar bu oyunu oynaması yasaktır ve reşit olmayanlara bu oyunu oynatmakta Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre suçtur. ikramiye kazanmış olsalar bile bunu talep etme hakkına sahip değillerdir. Sayısal loto'da kolon başına ücret 1.5 TL. alınmaktadır. Bir kuponda 8 kolon vardır bir kuponun tamamı doldurulduğu takdirde 12 TL'lik ücret ödenmesi gerekmektedir.  Sayısal loto tamamen şansa dayalı bir oyun olduğu kesindir. Amacınızda sayısal loto'da şanslı sayı dizinine ulaşmaktır. Bu oyun tamamen olasılık ihtimalleri üzerine kurulu, 1-49 sayıdan doğru 6 sayıyı tuturma ihtimali 14 milyonda 1dir. Sayısal loto oyununda kazanma ihtimalini arttırmak için bazı stratejiler uygulanıyor. Bu stratejileri uygulayan kullanıcılar değişik kuponlar oluşturuyor. Sayısal loto kuponları hazırlarken uygulanan kazanma yollarından bir tanesi çok sayıda kupon yatırmak oluyor. Hazırlanabildiği kadar çok sayıda kupon yatırılarak kazanmak isteniyor. Kuponları hazırlarken de her hafta çıkan sayıları takip etmek gerekiyor. Sürekli çıkan sayıları oynamak şans getirebilir. Ayrıca art arda çıkan sayılara bakıldığında bu oldukça az görülüyor. Bu yüzden bu sayıları az tercih etmek gerekiyor. Sayısal loto da sıralı kuponlar da hazırlanabiliyor. Değişik sayı sıraları ile kazanma ihtimalinin artması sağlanıyor.