Sedat Peker bombayı ortaya bıraktı. Bu defa konu Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu

Sedat Peker bombayı ortaya bıraktı. Bu defa konu Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker "Tüm siyasilerin akıl sağlıkları yerindedir raporu almaları gerekmez mi?" diyerek 65 yaş üstü siyasi parti liderlerini eleştirdi.

Türkiye gündemindeki yerini korumaya devam eden Sedat Peker, bir süredir güvenliği nedeniyle videolara ara vermiş, ardından da salgına yakalandığı için Twitter''da da aktif değildi. 

Hastalığının geçmeye başlamasıyla Twitter paylaşımlarına 50 tweetlik yorumla devam eden Sedat Peker, Türkiye gündemini karıştıracak iddialarda bulunmuştu. Twitter paylaşımlarına devam eden Sedat Peker, bu defa 65 yaş üstündeki siyasi parti liderlerini hedef aldı.

İşte Peker''in o paylaşımları:

"1-Kıymetli dostlarım bana devamlı bu 40 yaş sınırını daha yukarı çekelim diyorsunuz ya, size neden mümkün olmadığını anlatmak isterim. Bizler yani 40 yaş üstü, kafamıza kuş sıçtığında bunun uğur getireceğine inandırılmış bir nesiliz.

2-Bir insanın yaşamındaki en önemli etken olan şansın bok ile eşdeğer olduğuna inandırılmış bir nesilden bu ülkeye fayda gelmez. Mesela biz şunu bile sorgulayamadık: 65 yaşını geçen herkes mecburen emekli edilirken (sağlıklı karar alamaz diye) ev, araba ya da herhangi…

3-…bir şey alıp satarken mecburen doktordan akıl sağlığı yerindedir raporu alınması gerekirken ülkemizdeki tüm büyük partilerin başkanlarının 65 yaşının üstünde olduğunu bile sorgulayamadık. Anayasaya göre tüm vatandaşlar kanun önünde eşittir, o zaman 65 yaşından…

4-…büyük tüm siyasilerin 85 milyonun geleceğini ilgilendiren kararları aldıklarında her karar öncesi akıl sağlıkları yerindedir raporu almaları gerekmez mi?"

İlgili Haberler