Sosyal medyadan yayınladığı video ile Sedat Peker'i tehdit etmişti. O şahıs özür videosu yayınladı

Sosyal medyadan yayınladığı video ile Sedat Peker'i tehdit etmişti. O şahıs özür videosu yayınladı
Sosyal medyada bir şahıs yayınladığı video ile Sedat Peker’i tehdit etmişti. O şahıs kısa bir süre sonra özür videosu yayınladı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker çektiği videolarla gündem olmuştu. Yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam eden Peker’i tehdit eden bir şahıs sosyal medyada gündem oldu.

ÖNCE TEHDİT ETTİ 

Sosyal medyada bir şahıs Sedat Peker’i tehdit ettiği bir video paylaşarak; “Ulan Sedat Peker, canımı sıkma benim. Benim cumhurbaşkanıma ses etme, benim başkanlarıma ses etme. Fazla ordan caz cuz hareketler yapma” sözleriyle tehdit etmişti.

Tehdit videosu sosyal medyayı sallarken u dönüşü geldi. Söz konusu şahsın Sedat Peker’den özür dilediği video, gündeme bomba gibi düştü.

SONRA ÖZÜR DİLEDİ 

Şahsın videoda, “Sayın Sedat Peker abim, sen kusura bakma. Kafamız çok güzeldi, yaptığımız hatayı anladık; sen büyüksün, sen affedicisin. Saygılarımla abi” dediği duyuluyor.

Video sosyal medyada izlenme rekoru kırıldı.

PEKER PAYLAŞIM ÜSTÜNE PAYLAŞIM YAPIYOR

Twitter hesaplarıyla başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere birçok isme yönelik çeşitli suçlamalarda bulunan Peker, birçok ses kaydı ve görüntülü konuşma yayınlamıştı. Peker pek çok kişi hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Öte yandan Peker paylaşımlarına devam ediyor.

Dün ise Peker, basın danışmanı Emre Olur''un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Adil Serdar Saçan''ın "Peker beni sevmez, ben de Peker’i. Ama yaptığı paylaşımların bazılarını bizzat yaşadığım için doğrularım" ifadelerine de göndermede bulunan Peker, Sn. Adil Serdar Saçan söylediği gibi kendisi beni sevmez bende kendisini hiç sevmem. Ancak namusluca konuşmak gerekirse rüşvet almayan parayla işi olmayan bir devlet görevlisiydi. Ancak kendisi işkencelere dahil olmasa da yanında çalışan alt görevlilerin kötü muamele yaptığı ortadadır ve bu gerçektir" dedi.

Muhalif basına çağrıda bulunan Peker, "Ben daha önceki açıklamalarımda beni yalanlayan olursa kayıtları yayınlayacağım demiştim. Benim söylediklerim iddia değil, siz muhalif basın olarak konunun muhataplarına baskı yapın. Onlar da beni yalanlasınlar, bütün deliler bende diyorum" diyerek şöyle devam etti:

"Beni bir kişi sadece yalanlasın. Sonra siz olacakları seyredin. En son yayınladığım 100 twitin içerisinde gazeteci Sn. Emin Gürses toplantının yapıldığı SUNGATE otelin Mehmet Cengiz’in değil Fettah Tamince’ye ait diye düzeltme yaptı. Ancak o düzeltme bile yanlıştı."

İlgili Haberler