Sedat Peker'den cumartesi bombası. Eski polis şefi canlı yayındayken paylaştı. Sağ kolu Emre Olur'un hesabından 4 twit attı

Sedat Peker'den cumartesi bombası. Eski polis şefi canlı yayındayken paylaştı. Sağ kolu Emre Olur'un hesabından 4 twit attı
Sedat Peker, cumartesi günü bombayı patlattı. Basın danışmanı Emre Olur'un hesabından 4 tane tweet attı.

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, basın danışmanı Emre Olur''un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Adil Serdar Saçan''ın "Peker beni sevmez, ben de Peker’i. Ama yaptığı paylaşımların bazılarını bizzat yaşadığım için doğrularım" ifadelerine de göndermede bulunan Peker, Sn. Adil Serdar Saçan söylediği gibi kendisi beni sevmez bende kendisini hiç sevmem. Ancak namusluca konuşmak gerekirse rüşvet almayan parayla işi olmayan bir devlet görevlisiydi. Ancak kendisi işkencelere dahil olmasa da yanında çalışan alt görevlilerin kötü muamele yaptığı ortadadır ve bu gerçektir" dedi.

Muhalif basına çağrıda bulunan Peker, "Ben daha önceki açıklamalarımda beni yalanlayan olursa kayıtları kayınlayacam demiştim. Benim söylediklerim iddia değil, siz muhalif basın olarak konunun muhataplarına baskı yapın. Onlarda beni yalanlasınlar, bütün deliler bende diyorum" diyerek şöyle devam etti:

"Beni bir kişi sadece yalanlasın. Sonra siz olacakları seyredin. En son yayınladığım 100 twitin içerisinde gazeteci Sn. Emin Gürses toplantının yapıldığı SUNGATE otelin mehmet cengiz’in değil Fettah Tamince’ye ait diye düzeltme yaptı. Ancak o düzeltme bile yanlıştı."

Peker''in paylaşımlarının tamamı şöyle:

Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde de bir paylaşımda bulunmuş ve muhalefete, kendisinin iddialarının ilgili kişilere sorulmasını söylemişti.

Peker, "muhalefet liderlerinin kendisinin yaptığı açıklamalara haklı sebeplerle dahil olmamasının kabul edilebilir olduğunu" söyleyerek "İddialarda ismi geçen kişilere “Sedat PEKER doğru mu söylüyor ya da yalan mı söylüyor?” sorusunu yöneltsinler" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler