Sen Anlat Karadeniz 37. bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 37. bölümü fragmanı yayınlandı mı?
Son olarak 36. bölümü ile ekrana gelen dizi iki haftadır yayınlanmıyor. Peki Sen Anlat Karadeniz bu akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Sorusu sosyal medyada çok merak ediliyor. İşte detaylar...

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni bölümü ne zaman? Yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle araya giren Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü tarihi belli oldu. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Tahir kendini asmak üzeri olan  Berrak'ğı kurtarır. Tahir ile nefes arasında sıkıntılar devam etmektedir. Vedat ise kendi planlarını uygulamaya devam eder. Kadınlar karakola götürülür. Evdekiler şaşkın ve bu zor durumdan kurtulmaya çalışır. Tahir ile Vedat arsındaki  gerilim yükselmeye devam etmektedir.

SEN ANLAT KARADENİZ'İN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor Televizyonların reklam anlaşmaları nedeniyle Sen Anlat Karadeniz bu akşamda yayınlanmayacak. Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümü  ile 23 Ocak akşamı yayınlanacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 37. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınladı. Sen Anlat Karadeniz'de kadınlar koğuşa alışmaya çalışmaktadır. Tahir Nefesi kurtaracağına söz verir. Vedat  Osman Hoca'nın evini basıp Yiğit'i kaçırır ve bunu öğrenen Tahir ile Vedat arasında bir kovalamaca başlar. Tahir son sahnede silahını çekip  Vedat'a oğlum ver diye bağırır. Ve silahını ateşler.