Seren Serengil: Sokakta yürüyor olmam bile mucize

Seren Serengil: Sokakta yürüyor olmam bile mucize
Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 47 kiloya düşen Seren Serengil önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ve arkadaşı Arto ile görüntülendi. Son geçirdiği operasyonla sağlığına kavuştuğunu anlatan Serengil, “Sokakta yürüyor olmam bile mucize” dedi.

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası Dumping Sendromu’na yakalanan ve 43.5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde geçirdiği yeni operasyonla sağlığına kavuştu.

Önceki gün Nişantaşı’nda sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ve program partneri Arto ile objektiflere yansıyan Serengil, köpeklerini gezintiye çıkardığını söyledi.

Serengil, ''''Ölümden döndüm, zor günler geçirdim. Bugün tartıldım 1.5 kilo almışım. Bu benim için çok güzel bir adım. Sokaklarda yürüyor olmam bile mucize. Şimdi hatta kebap yedik.'''' dedi. 

ARTIK BAYILMIYORUM

Doktorlarından olumlu dönüşler aldığını söyleyen Seren Serengil, ''''Artık fenalaşıp bayılmıyorum. Kaç kilo olduğumunda önemi yok. Sağlığıma kavuşayım gerisi teferruat. En azından 55 kiloyu görsem çok mutlu olacağım. Hep güzel görünmek için bu çabalara giriyoruz ve sonuçlarına katlanıyoruz'''' ifadelerini kullandı.

TEK TAŞA BU İŞ BİTER

Seren Serengil''e yöneltilen, ''Mustafa Rahman Tohma ile evlenmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusu sonrası araya giren Arto, ''''Ben bir tek taş yüzük alırsam bu evlilik olur. Seren''in zenginlikle veya lüks hediyeyle derdi yok. Ben Gülben Ergen gibiyim, zengin seviyorum'''' diyerek güldürdü.