Seren Serengil'in annesinden manidar paylaşım

Seren Serengil'in annesinden manidar paylaşım
Nevin Serengil, kızı Seren Serengil'e göndermeli bir paylaşımda bulundu. Serengil, "Evlatla imtihan edilmek imtihanların en zorudur. Çünkü canını yakan yine kendi canındır. Bin parçaya da bölünürsün ama yine de nefret edemezsin. Rabbim hiç kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin" mesajıyla dikkat çekti.

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil ile annesi Nevin Teoman arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. Bir süredir küs oldukları bilinen ikiliden Nevin Teoman, imalı bir paylaşımda bulundu.

"BANA SORMADAN AMELİYAT OLDU"

Daha önce, "Seren, beni dinlemeyerek ikinci ameliyatı oldu. Bu ameliyatları bana sormadan yapması beni üzdü." diyerek sağlık sorunları yaşayan kızına isyan eden Nevin Teoman, yeni açıklamalarıyla şoke etti.


"BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRSÜN AMA YİNE DE NEFRET EDEMEZSİN"

Nevin Teoman, "Kimi varlıkla imtihan edilir, kimi yoklukla... Kimi hastalıkla imtihan edilir, kimi sağlıkla... Ama evlatla imtihan edilmek imtihanların en zorudur. Çünkü canını yakan yine kendi canındır. Bin parçaya da bölünürsün ama yine de nefret edemezsin. Rabbim hiç kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesin." ifadelerini kullandı.
 

İlgili Haberler