Serenay Sarıkaya’nın güzellik yarışmasında birinciliği kaptırdığı güzeli öğrendiğinizde şok olacaksınız! Meğer o yarışmada rakiplermiş…

Serenay Sarıkaya’nın güzellik yarışmasında birinciliği kaptırdığı güzeli öğrendiğinizde şok olacaksınız! Meğer o yarışmada rakiplermiş…
Serenay Sarıkaya, günümüzün en gözde isimlerinden biri. Üstelik şöhreti de genç yaşta yakaladı. Ünlü oyuncu gerek başarısı gerek özel yaşamı ile her zaman gündemde! Peki, Serenay Sarıkaya'nın da tıpkı pek çok oyuncumuz gibi zamanında güzellik yarışmasına katıldığını daha önce duymuş muydunuz? İşte, Serenay Sarıkaya'nın merak uyandıran güzellik yarışması macerası!

Serenay Sarıkaya, henüz 15 yaşındayken setlerin tozunu yutmaya başlamış isimlerden biri. Daha o yaşlarda film ve dizilerde oynamaya başlayan Sarıkaya, kısa süre içinde şöhreti yakalamayı başarıyor. Üstelik kendisi güzellik yarışmalarında da bu başarısını devam ettiriyor. Öyleyse Serenay Sarıkaya''nın güzellik yarışması hikâyesini dinlemeye ne dersiniz?

HENÜZ 15 YAŞINDAYKEN GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILMAYA KARAR VERİYOR!

Serenay Sarıkaya, daha lise çağındayken dans dersleri alıyor ancak hayali podyumlarda boy göstermek. O dönemlerde ders aldığı okulda öğretmenlerin aralarında konuştuğu güzellik yarışmasına katılmaya karar veriyor. Yarışma için adeta dağları tepeleri aşıyor ve şöhret macerası da tam olarak burada başlıyor.

KÜÇÜK YAŞI SEBEBİYLE "GELECEK VADEDEN GÜZEL" UNVANINI ALIYOR

Sarıkaya, 15 yaşında yaşadığı şehirden kalkıp Prag''da düzenlenecek yarışmaya gidiyor fakat bu yarışmaya katılan kişilerin büyük bir kısmı 22 yaşında. Aralarında bir hayli küçük kalan Sarıkaya, o dönem "Gelecek Vadeden Güzel" seçiliyor. Bu derecesi ile adından söz ettirmeyi de başarıyor.

2010 YILINDA ŞANSINI BAŞKA BİR YARIŞMADA TEKRAR DENİYOR

Aslında Sarıkaya 2010 yılından önce setlerle buluşmuştu ancak onun hayali podyumlar olduğu için şansını bu sefer de Miss Turkey yarışmasında deniyor. 19 yaşında katıldığı yarışmadan ikincilik ile ayrılıyor. Birinciliği ise Gizem Memiç''e kaptırıyor. Sarıkaya''nın bu yarışmada elde ettiği ikincilik derecesi ise kendisine şöhretin kapılarını tam anlamıyla açıyor. Bu yarışmanın ardından Sarıkaya''nın adeta yükseliş devri başlıyor.

ŞÖHRET BASAMAKLARINI HIZLICA TIRMANAN SARIKAYA''NIN BAŞARISI

Katıldığı her iki yarışmada da dikkat çekmeyi başaran Sarıkaya, 2010 yılında aldığı derecenin ardından setlerin aranan ismi hâline geliyor. Şimdilerde ise hem güzelliği hem başarısı ile günümüzün en popüler isimleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Serenay Sarıkaya, daha liseli bir kız çocuğu iken tırmanmaya başladığı şöhret basamaklarını her geçen gün üst kademeye taşımayı başarıyor.

İlgili Haberler