Sergen Yalçın hakemlerle ilgili kimsenin söyleyemediği gerçekleri söyledi

Sergen Yalçın hakemlerle ilgili kimsenin söyleyemediği gerçekleri söyledi
Süper Lig’in 25. Haftasında deplasmanda Gençlerbirliğini 3-0 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın hakemlere sert sözlerle yüklendi. Sergen Yalçın, “VAR'daki hakemler çay kahve içsin, bize penaltılar verilmesin, puan kaybedelim ve kupadan elenelim. Bu mu olsun?” dedi.

Sergen Yalçın hakemlerle ilgili kimsenin söyleyemediği gerçekleri söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği''ni 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuştu. Beşiktaş’ın üç golle üç puanı aldığı maçın ardından hakemlere sert sözlerle yüklenen teknik direktör Sergen Yalçın, sert açıklamalarda bulundu.

“VAR''daki hakemler çay kahve içsin, bize penaltılar verilmesin, puan kaybedelim ve kupadan elenelim. Bu mu olsun?” diyen Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

''''Hakemlerle ilgili çok konuşuyormuşum. Evet, konuşuyorum. Verilen, verilmeyen kararlara bakın. Ne yapalım, konuşmayalım mı? VAR''daki hakemler çay kahve içsin, bize penaltılar verilmesin, puan kaybedelim ve kupadan elenelim. Bu mu olsun? Böyle olmayacak. Bundan sonra daha değişik olacak. Öyle maçlarda böyle kararlar verirseniz biz de daha fazla mücadele etmek zorunda kalacağız. Montero haricindeki herkes dönecek artık. Oyuncular çok yoruluyorlar, kolay değil. Anlamak lazım. 3 gün izin verdik, biraz dinlensinler. Maçlar o şekilde oynanırsa zaten bizim için zorlu geçecek. Alanya maçından sonra söylemiştim VAR olayını zaten ben. Verecekleri kararlarla camiaların ve hocaların kaderiyle oynayabilirler. Biz başarılı olmak için, iyi yerlere gelmek için buradayız. Bizim kaderimizle oynamasınlar.''''