Sergen Yalçın'dan aylar sonra Beşiktaş paylaşımı

Sergen Yalçın'dan aylar sonra Beşiktaş paylaşımı
Beşiktaş'ın efsane oyuncusu ve eski Teknik Direktörü Sergen Yalçın, aylar sonra instagram hesabından Beşiktaş ile ilgili paylaşım yaptı.

Eski Beşiktaş efsanesi ve eski Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, aylar sonra instagram hesabından Beşiktaş paylaşımı yaptı.

Yaptığı paylaşımda ''''Sergen Yalçın, Süper Lig tarihinde Beşiktaş formasıyla oyuncu ve teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan ilk isim'''' yazılı bir fotoğraf yer aldı.

İşte Sergen Yalçın''ın instagram hesabından yaptığı paylaşım;

SERGEN YALÇIN''IN BEŞİKTAŞ''TA TEKNİK DİREKTÖRLÜK HİKAYESİ

Resmi olarak 29 Ocak 2020''de KAP''a yapılan bildirim ile Sergen Yalçın''ın Beşiktaş''ın teknik direktörü olduğu duyurulmuştu. Beşiktaş''ın başında toplamda 82 resmi maça çıkan Sergen Yalçın, 46 galibiyet 13 beraberlik ve 23 mağlubiyet aldı. 

Sergen Yalçın''ın Beşiktaş''taki serüveni unutulmaz bir karşılamayla başlamıştı. Vodafone Park''ta yaklaşık 25 bin seyircinin önünde yuvasına dönen Yalçın, bu coşkuyu şampiyonluğa taşıdı. Ancak mutluluk uzun sürmedi. Ligdeki istikrarsız sonuçlar ve Şampiyonlar Ligi’nde 6 maçta puan alınamaması siyah beyazlılarla efsanesinin yollarını ayırdı.

Futbolculuk yıllarında Beşiktaş’ta 3 şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, teknik direktörlüğüyle kazandığı 2 kupayla kulübüne 9 Aralık 2021''de veda etti.