Sesi ile milyonları büyülemişti. Şimdiki halini görenler inanamıyor

Sesi ile milyonları büyülemişti. Şimdiki halini görenler inanamıyor
2014 yılında düzenlenen X Factor yarışmasında seslendirdiği şarkılarla ünlenen Farah Zeydan, 152 kilodan 82 kiloya düştü. Genç şarkıcının son hali dikkat çekti. c

Genç şarkısı Farah Zeydan, 2014 yılında katıldığı X Factor yarışmasında güçlü sesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. O dönemde fazla kiloları ile dikkat çeken Farah Zeydan, yakın zamanda önemli bir değişim geçirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN SIK SIK PAYLAŞIM YAPIYOR

Hayatını zorlaştıran kilolarından kurtulmak isteyen Zeydan, mide küçültme ameliyatı oldu. Operasyon sonrası sıkı bir diyete başlayan 26 yaşındaki Farah, 70 kilo verdi.

Diyetin yanı sıra spor yapmayı da ihmal etmeyen genç şarkıcı, bu süreci de eğlenceli içeriklerle sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

FARAH ZEYDAN KİMDİR? 

İsmini katıldığı yarışma programıyla duyuran Ferah Zeydan, 20 Şubat 1994 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan Ferah Zeydan, sokak müzisyenliği yaparak tüm Mersin halkı tarafından tanıdı. Star TV ekranlarında yayınlanan X Faktör Star Işığı programıyla hayatı değişti.

farah-2.jpgfarah-1.jpgfarah-3.jpgfarah-4.jpg

İlgili Haberler