Sıkı AKP'li Serkan İnci dolar yükselince çark etti

Sıkı AKP'li Serkan İnci dolar yükselince çark etti
Bir dönem iktidarın sıkı savunuculuğunu yapan Serkan İnci'nin kurucusu olduğu İnci Sözlük'ün Twitter hesabından dikkat çeken bir dolar paylaşımı yapıldı.

Uzun bir dönem iktidarın en sıkı savunucularından biri olan Serkan İnci''nin kurucusu olduğu İnci Sözlük adlı internet sayfasının Twitter hesabından doların yükselişi ile ilgili ironik bir paylaşım geldi.

Üst üstte rekor kıran ve 10 liraya yaklaşan dolar kurunun 9,90''a ulaştığı anın foroğrafı İnci Sözlük''ün Twitter hesabından "1 Dolar indirime girmiş. Sadece 9.90₺ (!)" notuyla paylaşıldı.

Çok sayıda yorum alan paylaşımın altında bazı Twitter kullanıcıları Serkan İnci''nin iktidara yakın olduğu günleri hatırlattı.

Bir Twitter kullanıcısı Serkan İnci''nin 2017 yılında yayımladığı "Referandumdan %60 aşağı EVET çıkarsa ülkem adına çok üzülürüm. %51 dahi hayal kırıklığıdır, kafaların açılmadığını gösterir bu benim için" mesajının görüntüsünü, "Sayende" notuyla paylaştı.

Serkan İnci, Twitter hesabından bir süredir iktidara yönelik eleştirel paylaşımlarda bulunuyordu. İnci bir paylaşımında AKP iktidarı döneminde yaşanan skandalların ve felaketlerin yer aldığı, gençliğin göz bir videoyu paylaşarak "Bir neslin geleceğini çaldınız" ifadelerini kullanmıştı.

 

İlgili Haberler