Sinan Akçıl 'eski dostum' dediği Mehmet Dinçerler'den veto yedi!

Sinan Akçıl 'eski dostum' dediği Mehmet Dinçerler'den veto yedi!
Şarkıcı Sinan Akçıl, katıldığı bir programda eski aşkı Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler hakkında konuşmuştu. Programda Mehmet Dinçerler'e övgüler yağdırıp 'arkadaşım' diyen Akçıl, sosyal medyada hiç beklemediği bir hareketle karşılaştı. Instagrama tekrar dönüş yapan Dinçerler, Sinan Akçıl'ı hem sildi hem de engelledi.

Hadise ile aşk yaşayan Sinan Akçıl, ünlü şarkıcının yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile arkadaş olduğunu söyledi. Akçıl "Çok düzgün bir çocuk" dediği Dinçerler’e de övgüler yağdırmıştı. 

Akçıl "Bu saatten sonra arkadaşlık devam eder mi" sorusuna "Çok yakışan bir çift oldular. Bana ne demek düşer, 10 yıl geçmiş yani." diye cevap vermişti. 

Hadise ile Mehmet Dinçerler''e mutluluk dileyen Sinan Akçıl''a, eski arkadaşım dediği genç iş insanından beklemediği bir hamle geldi.

2. Sayfa adlı programda yer alan habere göre; Mehmet Dinçerler, kapatmış olduğu Instagram hesabını açtıktan sonra Sinan Akçıl''ı takipten çıkarttı. Bununla da yetinmeyen Dinçerler, Hadise''nin eski sevgilisi olan Akçıl''ı engelledi.