Sinan Oğan’dan ‘ikinci tur’ mesajı: Türkiye'nin krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz

Sinan Oğan’dan ‘ikinci tur’ mesajı: Türkiye'nin krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, "Önümüzdeki 14 günlük süre içinde üzerimize düşeni yapacağız. Milletimiz müsterih olsun. Türkiye'nin krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son verilere göre yüzde 5’ten fazla oy alan Oğan, saat 03.40’ta yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“YOL HARİTAMIZI ÇIKARACAĞIZ”

"Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Milletimizi tebrik ve teşekkür ediyorum. Zor şartlarda seçim çalışması yürüttük. Bugün Türkiye'deki seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek noktaya geldik. Beklediğimiz oy daha üstteydi ancak Türkiye'deki seçim şartları malum o sebeple bununla ilgili değerlendirmeye sonra yapacağım.

Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde ATA İttifakı başkanlarıyla toplantı yapacağız, tabanımızla görüşme yapacağım ve buna göre de bir netice belirleyeceğiz. Bu neticenin durumuna göre yol haritamızı çıkaracağız.

14 günlük süreçte üzerimize düşeni yapacağız. Türkiye'yi asla bir krize düşmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu seçim gösterdi ki seçimin en istikrarlı davrananı biz olduk. Tutunduğumuz tavırla da seçim sonuçlarını doğrudan etkiledik. Önümüzdeki süreçte bu tavrımızı devam edeceğiz. Milletimizin hayrına doğru karar alacağız."

İlgili Haberler