Tümer Metin'den Fenerbahçeli futbolculara olay sözler! Bu sözler ortalığı karıştırır

Tümer Metin'den Fenerbahçeli futbolculara olay sözler! Bu sözler ortalığı karıştırır
Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendirdi. Metin, Sarı Lacivertli bazı oyunculara sert sözler söyledi.

Spor Toto Süper Lig''in 23.haftasında Fenerbahçe, dün DG Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra Sarı Lacivertli oyunculara, performanslarından ötürü tepki gösterildi.

Mücadelenin ardından Tümer Metin, Tivibu Spor ekranlarında Sivasspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Metin, Sarı-lacivertli takımdaki oyuncuları sert sözlerle eleştirdi.

"FENERIUM''DAN FORMA SATMAM"

Metin, "Kimse kusura bakmasın, Fenerbahçe''deki bazı oyunculara Fenerium''dan forma satmam, ''Aman evde falan giyme sen'' diye. Bugün Capello & Mourinho & Klopp''u koalisyon yaptırın Fenerbahçe''nin başına getirin yemin ederim çıkmaz bir şey." ifadelerini kullandı.

Tümer Metin''in sözleri şu şekilde:

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki fiziksel kapasite farkı çok net ortaya çıktı. İlk yarı galibi Fenerbahçe, ikinci yarı galibi ise Sivasspor oldu.

Bazı hocalarımız kaybedilen maçtan sonra mücadele ettik diyor. Mücadele etmeniz gerekiyor zaten, bunun yanında fiziki kalite, oyun aklı ve oyun kalitelinizi de ortaya koymanız lazım. Fenerbahçe''de istinasız herkes mücadele etti. Kimse mücadele etmekten kaçınmadı ama yetmez. Fenerbahçe forması sadece mücadele ile kazanmaz. Bizim ligimiz zor bir lig sadece mücadele ile kazanılmaz.

İsmail hocayı eleştiremiyorum, Fenerbahçe kadrosuna bakınca, ''Bu da oyuna girmez'' diyebileceğimiz bir oyuncusu yok. 5 oyuncu değişikliğinden iki tanesi sakatlık. Serdar devam etseydi, Gustavo da oyuna girerdi muhtemelen. Pelkas, Sosa, Rossi, Berisha hepsi oyuna girmiş. Sakatlık olmasa Gustavo girerdi. İsmail hoca gidişata göre hamleyi yapmış, giren oyuncu ne yaptı?

Fenerbahçe''nin, Trabzonspor maçından beri 4-5 maçlık serisi yok. Bir maç bu kadar kırabilir mi büyük takımı? Kaybettin Trabzon''a ya 8. haftada daha.
Giren oyuncuların yardımını, katkısını görememişsin. Sahada kalanlar fiziki olarak düşmüş. En az 7-8 tane pozisyon vermişsin. Nasıl kazanacaksın böyle Sivas''ta? Bence Fenerbahçe adına kaybedilen iki puan değil, kazanılan bir puan. Maçın ikinci yarısında Sivasspor, galibiyet alacak kadar oynadı ve pozisyon buldu.

Kimse kusura bakmasın, Fenerbahçe''deki bazı oyunculara Fenerium''dan forma satmam, ''Aman evde falan giyme sen'' diye.

Bugün Capello & Mourinho & Klopp''A koalisyon yaptırın Fenerbahçe''nin başına getirin yemin ederim çıkmaz bir şey.

İlgili Haberler