Sivassporlu Mert Hakan Yandaş'dan Galatasaray iddialarına yanıt

Sivassporlu Mert Hakan Yandaş'dan Galatasaray iddialarına yanıt
Sivasspor’da gösterdiği performansla adı Galatasaray ile anılan Mert Hakan Yandaş, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt vererek, “Tabi ki Sivas'ta olduğum için çok mutluyum. Bakalım zaman bize ne gösterecek göreceğiz” dedi.

Sivasspor’da gösterdiği başarılı performansla adı büyük kulüplerle anılan ve son olarak Galatasaray’la anlaştığı iddia edilen Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, transfer iddialarına yanıt verdi. Süper Lig’de şampiyonluk yarışında önemli olan Sivasspor-Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

“HERKESİN BİR HEDEFİ VAR”

Takım olarak şampiyonluk hayali kurduklarını belirten Mert Hakan Yandaş, "Rakiplerimizin oynayacağı maçlara da bakıyoruz. Hepsi birbiriyle oynayacak. Bizim fikstürümüz bir nebze daha da rahatladı. Çünkü rakiplerimizin hepsiyle oynadık. Ama biliyorsunuz diğer Anadolu takımlarına karşı oynamak da çok zor. Çünkü artık herkes can derdinde, herkesin bir hedefi var. O maçlarda daha çok konsantre olmamız lazım. Büyük maçlarda zaten ister istemez maçın atmosferine giriyorsun. Çok güzel bir ortam oluyor. Biz ligin ilk yarısında Galatasaray maçı sonrası seriye başlamıştık. Şu an 2'de 2 yaptık. İnşallah ilk yarıdaki gibi seriyi yakalarız ve hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum" dedi.

“ZAMAN BİZE NE GÖSTERECEK GÖRECEĞİZ”

Galatasaray’la anlaştı iddialarına ise sert sözlerle yanıt veren Yandaş, “Transferimle ilgili utanç verici şeyler konuşuluyor. Biz şerefimizle, namusumuzla yaşayan insanlarız. Cidden çok üzülüyorum. Ben sahaya çıktığımda Sivasspor armasını sahiplenmek için elimden gelen her şeyi, her zaman herkese karşı yapacağım. Tabi ki Sivas'ta olduğum için çok mutluyum. Bakalım zaman bize ne gösterecek göreceğiz. Şu an için bir şey söyleyemem” dedi.