Sokak röportajında Z kuşağı ile yaşlı amca adeta yer değiştirdi

Sokak röportajında Z kuşağı ile yaşlı amca adeta yer değiştirdi
YouTube'ta yayın yapan 'Objektif Medya' adlı kanalın yaptığı sokak röportajı sosyal medyaya damgasını vurdu.

Yok böyle tartışma

''Objektif Medya'' adlı kanalın yaptığı sokak röportajına, Siyaset Bölümü ve Kamu Bölümü''nü okuduğunu söyleyen AKP''li bir vatandaş ile yaşlı bir vatandaşın tartışması damga vurdu.

Görüntülerde AKP''li vatandaşın, "Klişe olarak şunu söyleyeyim, kim aç? 20 yıl önceki Türkiye ile şu anki Türkiye bir mi?" sorusu ortalığı alevlendirdi. AKP''li genç, daha sonra kadraja giren yaşlı bir vatandaş ile tartışmaya girdi.

Türkiye''nin şaha kalktığını ifaden 20 yaşındaki genç, "CHP zihniyeti... Burada çöplerden duramadık ya. Dağ dağ birikti" diye konuştu. Bu sözler sonrası konuşan 54 yaşındaki bir vatandaş ise, "Ben 54 yaşındayım. Avrupa''da da yaşadım ve 7-8 ülke gezdim. Avrupa''nın en fakir ülkesi biziz. Kendi topraklarımızı peşkeş çekip satıyoruz. CHP ile alakası yok. Kafan değiştir, yanlış yoldasın" diye karşılık verdi.

"Ben yanlış yolda değilim AK yoldayım" diyen genç, "Herkesin elinde en kötü 3 bin liralık telefon var. Ben 20 yaşındayım. Eskiden insanlar çorabına yama yapardı. Şimdi 7-8 bin liraya çorap alıyorlar" diyerek sözlerine son verdi.