Son dakika.. Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş'a ziyaret

Son dakika.. Erdal Beşikçioğlu'ndan Mansur Yavaş'a ziyaret
CHP'nin Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Belediye binasına girdiğinde yaptığı, "Ankara'nın abisini ziyarete geldik yav" açıklamasıyla dikkatleri üzerinde toplayan Beşikçioğlu, yarım saat süren görüşmenin ardından gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Beşikçioğlu, gazetecilerin AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok hakkında sorduğu sorulara "Mansur Başkanımızın ayakları yere o kadar sağlam basıyor ki o yürüdüğü zaman etrafındakiler titrer.” yanıtını verdi ve ekstradan bir adayın olmasının demokrasinin bir gereği olduğunu ifade etti.

Neden Etimesgut adayı olduğu hakkındaki soruları ise "Mustafa Kemal'in kurduğu bir ilçe olması, güneşin oradan doğması ve bizim yapacağımız sosyal etkinliklerin oradaki gençlerle de uyumlu olması... Burası kültür ilçesi olacak" ifadesini kullanarak yanıtladı.

ANKET AÇIKLAMASI

Seçimler için anket yaptırıp yaptırmadığı sorulunca, "Oyun oynadığım için seyircilerle her daim buluşurum. Bu buluşmalar da 1.000-1.500 kişi ile olur. Hepsiyle tek tek fotoğraf çektiririm bu da benim duygusal anketimi oluşturur.” ifadesini kaydeden Beşikçioğlu, bu anketlerin çok olumlu olduğunu ve kendisinin rantı değil hizmeti bildiğini aktardı.

İlgili Haberler