Son Yaz 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz’da kimler oynuyor? Son Yaz’ın konusu ne?

Son Yaz 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son Yaz’da kimler oynuyor? Son Yaz’ın konusu ne?
FOX TV’nin yeni dizi Son Yaz seyirciden büyük beğeni aldı. Diziyi izleyenler Son Yaz 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunu merak etmeye başlarken diziyi izlemeyip duyanlar ise Son Yaz’ın konusu ne? Son Yaz’da kimler oynuyor? sorularının cevaplarını merak ediyor.

FOX TV’nin yeni dizisi Son Yaz dün akşam yayınlandı. Ali Atay, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit gibi isimlerin yer aldığı dizi izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Cumhuriyet Savcısı Selim Kara ile çete lideri Selçuk Taşkın’ın oğlu Akgün’ün hayatlarının kesişmesiyle başlayan dizi gerek senaryo gerekse çekim teknikleri açısından takdir topladı.

SON YAZ DİZİSİNİN HİKAYESİ NE?
FOX TV’nin yeni dizisi Son Yaz, bir çeteyi çökertmek için çalışan Cumhuriyet Savcısı Selim Kara ile çete leri Selçuk Taşkın’ın oğluna göz kulak olması şartıyla tanıklık yapmayı kabul etmesi üzerine başlayan hikayeyi konu alıyor.

SON YAZ DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?
Son Yaz’ın başrollerinin Ali Atay, Alperen Durmaz, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan paylaşıyor. Dizide ayrıca yer alan isimler şu şekilde: Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu.

SON YAZ İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?
Son Yaz’ın ilk bölümünde 8 yıl önce hapse attırdığı çete lideri Selçuk Taşkın, Cumhuriyet Savcısı Selim Kara’ya bir teklifte bulunur. Oğlu Akgün’ün hayatının koruması karşılığında savcıya bildiği her şeyi söylemeye hazır olan Taşkın, oğlunu ikna eder. Selim, İstanbul’da bir otele götürdüğü Akgün’ün kaçırılmaya çalışılması üzerine Akgün’ü Çeşme’ye ailesinin yanına götürür. Savcı Kara aynı zamanda eşinin boşanma isteğiyle de bir yandan uğraşırken Çeşme’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı çoktan belli oldu.

İlgili Haberler