Son Yaz 23.Bölüm izle

Son Yaz 23.Bölüm izle
Son Yaz 23.Bölüm full izle! Son Yaz dizisinin son bölümü kesintisiz tek parça halinde FOX TV de. Peki, Son Yaz 23. bölüm tekrarı ne zaman, hangi gün?

Son Yaz 23.Bölüm Full izle FOX TV

Son Yaz 23.Bölüm full izle… Başrollerinde Alperen Duymaz ile Ali Atay’ın oynadığı Son Yaz dizisi 23. bölümü ile 25 Eylül Cumartesi akşamında FOX TV’de izleyenleri ile buluşacak. Son Yaz son bölümünde; Akgün ve Selim tekrardan bir araya gelmesine rağmen Sare’nin teklifini kabul eden Akgün ve Selim  artık büyük bir riskin içerisine girmişlerdir.

Şimdi yapılması gereken en önemli şey; Akgün’ü Sancaktarların içine sokmaktır ancak bu çok kolay olmayacaktır. Selim’in bunun için bir planı vardır.

Selim diğer yandan da Canan’ın gerçek katilinin peşine düşer. Sare’nin getirdiği ipucu ile Selim için her şey baştan başlar. Sare ise her şeyin planladığı gibi gitmesinden memnundur ancak Soner ve Naz tüm planları alt üst edecektir. Yağmur ve Akgün ise kendini yepyeni bir denklemin içinde bulacaktır. Akgün ve Yağmur için zaten zor olan hayat, Cihan Sancaktar’ın dahil olmasıyla daha da zorlaşacaktır.