St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray deplasmanda St. Johnstone ile karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlar da St. Johnstone Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna tanıt arıyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda McDiarmid Park''ta St. Johnstone ile karşılaşıyor. 12 Ağustos 2021 Perşembe akşamında saat 21.00’da başlayacak St. Johnstone Galatasaray maçı Spor Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

İstanbul’da oynanan ilk maçta rakibi St. Johnstone ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, rövanş maçında galip gelmesi halinde bir üst tura adını yazdıracak. Müsabaka eğer ki beraberlikle sonuçlanırsa uzatma devreleri onda da eşitlik bozulmasa penaltı atışlarına gidilecek.

Galatasaray, müsabakayı kaybetmesi halinde ise Avrupa Ligi’nden elenecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele verecek. Galatasaray, turu geçmesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka’nın Randers takımı ile eşleşecek.

Muhtemel 11’ler

St. Johnstone: Clark, Devine, Mccart, Gordon, Jason Kerr, Davidson, Wotherspoon, McCann, Rooney, Kane, O''Halloran

Galatasaray:  İsmail Çipe, Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Kerem, Babel, Mohamed