Ünlü spikere canlı yayında taciz. Stat önünde taraftarla röportaj yapıyordu

Ünlü spikere canlı yayında taciz. Stat önünde taraftarla röportaj yapıyordu
Sosyal medyada bir fenomen haline gelen Astrid Wett, Wembley'in önünde taraftarlarla röportaj yapmak için canlı yayın esnasında tacize uğradı.

İngiliz devi Chelsea''ye olan düşkünlüğüyle sosyal medyada bir fenomen haline gelen Astrid Wett, Wembley''in önünde taraftarlarla röportaj yapmak için canlı yayın yapmaya başladı. Röportaj esnasında bir taraftarın Wett''e yaptığı hareket olay oldu.

İngiliz devi Chelsea''ye olan düşkünlüğüyle sosyal medyada bir fenomen haline gelen Astrid Wett, Wembley''in önünde taraftarlarla röportaj yapmak için canlı yayın yapmaya başladı.

Röportaj esnasında bir taraftarın Wett''e yaptığı hareket olay oldu.

Astrid Wett, Wembley''in önünde yaptığı röportaj sırasında bir taraftarın taciziyle şaşkına döndü.

Bir taraftar, genç kadının kalçasına vurduktan sonra ağır adımlarla bölgeden uzaklaştı.

Yoğun kalabalık önünde cinsel tacize uğrayan fenomen, bu hareket sonrasında ne yapacağını şaşırırken kameralara yansıyan bu olaydan sonra takipçilerinden destek istedi.

Wett, ismi bilinmeyen taraftarın bu tacizini delileriyle birlikte polise bildirdi.

Genç fenomenin yaşadığı bu olaydan sonra bazı kullanıcılar Wett''e destek verirken bazıları ise "bunu hak ettin" diyerek tacizi destekleyen yorumlarda bulundu.

Bu yorumlar üzerine Astrid Wett, "Tacizi hak ettiğimi söyleyen herkes bu tacizin bir parçasıdır" diyerek tepki gösterdi. 

İlgili Haberler