Bakan Soylu: Güler'in oğlunun evinden para makineleri çıktı dedi eve gidince düzeltme yaptı

Bakan Soylu: Güler'in oğlunun evinden para makineleri çıktı dedi eve gidince düzeltme yaptı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk’te katıldığı canlı yayında eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlunun evinden çıkan para kasaları ve para sayma makinelerini hatırlattı. Soylu programın ardından gece yarısı paylaştığı mesajda ise Güler’in oğluyla ilgili o dönem “algı siyaseti” yapıldığını savundu.

Eve gidince tweet atıp düzeltme yaptı

Habertürk’te canlı yayınına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ve oğlu Barış Güler ile ilgili sözleri geceye damga vurdu.

Soylu, Barış Güler’in evinden çıkan paraları ve para sayma makinesini hatırlatan Soylu, “Benden önceki içişleri bakanlarının oğluyla ilgili birtakım şeyler var, para sayma makineleri filan. Oradan bir algı alıp getirip…” ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu daha sonra konuyu değiştirirken, sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan Soylu, programın ardından söz konusu sözlerine ilişkin gece yarısı Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Soylu paylaşımında, “Dün nasıl ki, önceki İçişleri Bakanımız Sn. Muammer Güler''in oğluyla ilgili yalanla algı siyaseti yapılmaya çalışılıyorsa, bugün de aynı algı siyasetini devam ettirmeye çalışıyorlar. Yalanla üretilmeye çalışılan algı siyasetine karşı mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

İşte Süleyman Soylu''nun o paylaşımı:

 

İlgili Haberler