Adil Serdar Saçan en iyi İçişleri Bakanını açıkladı

Adil Serdar Saçan en iyi İçişleri Bakanını açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun HaberTürk ekranlarında faili meçhul cinayetlere ve 2002’ye kadar Türkiye’nin mafyaya teslim olduğuna dair sözleri üzerine İstanbul Organize Suçlarla Mücadele eski Müdürü Adil Serdar Saçan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Saçan bir kullanıcısının paylaşımına yaptığı yorum sonrası denk geldiği en iyi İçişleri Bakanının Sadettin Tantan olduğunu açıkladı.

Adil Serdar Saçan en iyi İçişleri Bakanını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HaberTürk canlı yayınına katıldı. Soylu programda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İLK İCRAATIMIZ MAFYAYI BİTİRMEK OLMUŞTUR"
Genellemek çok yanlış bir şey olur. AK Parti siyasi hayatı içerisinde 2002''ye kadar eğer varsa, 2002''deki notları çok açık bir şekilde gösterebilirse arkadaşlar. O zamanın manşetlerinde ''Türkiye''yi mafya teslim aldı'' başlığı var. Türkiye mafyaya teslim oldu. Ben AK Parti''de değilim o dönem. AK Parti''nin ilk meselesi budur. Avukatlar, iş adamları ve Türkiye''deki herkes bilir. AK Parti Türkiye''de ilk kez ekonomiyi sıçratmadı, mafyayı bitirdi.

“BİZİM DÖNEMİMİZDE FAİLİ MEÇHUL VAR MI?”
Bizim dönemimizde Necip Hablemitoğlu, ki o da FETÖ işidir, faili meçhul cinayet var mı? Biz terörle mücadele ediyoruz. 4,5 yıldır İçişleri Bakanlığı yapıyorum. İç güvenlikle ilgili terörle mücadele meselesi bizim uhdemizde. Boş kağıda imza atmaya hazırım. Terörle mücadelede bu başarının altında gayri hukuki, beyaz toros, insanlara işkence, faili meçhul cinayetler eğer varsa bana getirin boş kağıda imza atayım ve buradan çıkayım.

“EMEKLERİMİZİ HİÇE SAYMAMAZSINIZ”
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube eski Müdürü Adil Serdar Saçan sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Saçan paylaşımında “Sayın Bakan yaptığınız ayıp. Emeklerimizi ne siz ne de sizin gibiler yok sayamaz” ifadelerini kullandı.

“EN İYİSİ SADETTİN TANTAN’DI”
Saçan bir takipçisinin “Görev yaptığınız dönemlerde denk geldiğiniz en iyi İçişleri bakanı kimdi müdürüm?” sorusuna ise “Sadettin Tantan’dı” şeklinde cevap verdi.

İlgili Haberler