Süleyman Soylu 'ekonomi atağa kalkacak' demişti. Vatandaşlar sosyal medyada isyan etti

Süleyman Soylu 'ekonomi atağa kalkacak' demişti. Vatandaşlar sosyal medyada isyan etti
Dolar 9. 98. İşsizlik 3 milyon 794 bin. Anketlere göre; Türkiye'nin en önemli sorunu ekonomiyi ve işsizlik. Sosyal medyada vatandaşlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Mayıs ve Kasım ayında vatandaşa verdiği " 21. yüzyılın parlayan ülkesi Türkiye olacaktır” vaadini konuşuyor.

AKP’nin ekonomi politikası nedeniyle işsizlik 3 milyon 794 bin. Memur ve işçi borç batağında. İşçinin yüzde sekseni, memurun yüzde seksen biri borçlu. Çiftçi mazot gübre parası bulamıyor. Borçları nedeniyle tarlalarını ipotek ediyor.

Türkiye en dipte

Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında bakın en dipte ve dünyada 156 ülke arasında 21. sırada.

Sosyal medyada faturalarını bile ödeyemeyen vatandaşlar isyan ederek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun

Mayıs ayında Afyonkarahisar''ın Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde düzenlenen mitingde verdiği "temmuz ayından itibaren Türkiye ekonomisi atağa kalkacak. Öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya''sı, Fransa''sı, İngiltere''si, İtalya''sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD''si de çatlayacak, patlayacak" vaadini ve,

6 ay sonra Kasım ayında Çanakkale Biga''da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın katıldığı toplu açılış töreninde söylediği "Biz buraya çıkarak milletimize namus sözü veriyoruz. Sözümüz namus sözüdür. 21. yüzyılın parlayan ülkesi Türkiye olacaktır” cümlesini konuşuyor.

İlgili Haberler