Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarda bulundu. Soylu, "Bu millet onlara Cumhuriyetin 100. yılını göstermeyecek" dedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun "helalleşme" açıklamasına yönelik, "Hem yoğurdum ekşimesin hem ayranım dökülmesin. Ne güzel iş. Helallik istemek öyle her şeyi, her türlü meseleyi, her türlü değerimizi istismar etmekle olmaz. Helallik istemek hatadan dönmekle olur." dedi. Soylu, "Bu millet onlara Cumhuriyetin 100. yılını göstermeyecek." dedi. 

AKP Mamak İlçe Danışma Meclisi toplantısına Katılan Soylu, "AK Parti boynu bükük, helallik arayıp mazisini temizlemeye çalışanlardan olmamıştır. Türk siyasetinin ismi ak, alnı ak, mazisi ak bir partisidir AK Parti." ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

"Önemli bir değişim kapıda, iktidar değişiyor" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben ömrümde, ülkemizde nefreti ve sevgiyi gördüm. Artık sevgi kazansın istiyorum. Ülkemizin iyileşmeye, helalleşmeye ihtiyacı var. Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım" demişti. 

İlgili Haberler