Süleyman Soylu'nun istifasındaki çok önemli ayrıntı... Yeniçağ açıklıyor

Süleyman Soylu'nun istifasındaki çok önemli ayrıntı... Yeniçağ açıklıyor
Süleyman Soylu 1 Eylül 2016 tarihinden beridir sürdürdüğü İçişleri Bakanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Soylu'nun, "Cumhurbaşkanım beni bağışlasın" sözleri istifadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haberinin olmadığı şeklinde yorumlandı.

YENİÇAĞ / İSTANBUL / ÖZEL HABER

Hafta sonu uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağının geç saatlerde duyurulması nedeniyle vatandaşlar fırınlara ve marketlere akın etmiş, gecenin geç saatlerine kadar sokaklarda yoğunluk yaşanmıştı.

Korona virüs salgını nedeniyle, alınan tedbirlere rağmen ortaya çıkan manzara ise tartışmalara neden olmuştu.

Daha önce yaptığı açıklamalarda olayı öngöremediklerini ifade eden ve tüm sorumluluğu üstlenen Soylu, yaşanan olaylar nedeniyle istifa ettiğini duyurdu.

ERDOĞAN'IN HABERİ YOK

Öte yandan istifasını açıklayan Süleyman Soylu'nun "Hiçbir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın." sözleri istifa kararından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın haberinin olmadığı şeklinde yorumlandı.

Soylu'nun Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Öte yandan Erdoğan'ın Soylu'nun istifasını kabul etmeme durumunun da söz konusu olabileceği iddia edildi.

İlgili Haberler