AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten erken seçim açıklaması

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten erken seçim açıklaması
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği sürpriz toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, seçim takvimine ilişkin "Seçimler zamanında yapılacak. Bir yıldan az kalmışsa seçimlere bu hazırlıkların yapılması gayet normal." dedi.

İşte Çelik''in açıklamalarından öne çıkanlar:

- "Bu birimlerin çalışmalarının yanı sıra teşkilatların çalışmaları da çok önemli. Reformlar, düzenlemelerle ilgili arkadaşlarımızın görüşleri alındı. 2023''teki seçimlere yönelik Cumhur İttifakı''nın seçim beyannamesine bizim yapacağımız katkı. Bu çerçevede değerlendirildi."

- "Her parti kendi içinde .çalışmaları yapıp daha sonra cumhur İttifakı''nın ortak stratejisi oluşturulmuş oluyor. Düzenli olarak seçime kadar bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz."

- Seçim takviminde bir değişiklik yok. Seçimler zamanında yapılacak. Bir yıldan az kalmışsa seçimlere bu hazırlıkların yapılması gayet normal."

- "Seçimlerin biraz daha öne alınması ile ilgili gündem olmadı. Zamanında yapılacak seçimlere dönük olarak yürütülecek çalışmalar bağlamında toplantı olarak gerçekleşti. Bundan sonra da rutin olarak sürecek. Burada birimler çalışmalarını olgunlaştırdıkça sunumlar hazır hale geldikçe bu yapılacak."

İlgili Haberler