Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir. Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında. Aleyna Kalaycıoğlu’nun boyu kaç

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir. Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında. Aleyna Kalaycıoğlu’nun boyu kaç
Survivor gönüllüler takımında olan Aleyna Kalaycıoğlu, birleşme partisinde Batuhan ile yaptığı konuşma ile Survivor gündemine oturmuştu. Gönüllüler takımında olan t Poyraz tarafından samimiyetsiz bulduğu açıklamalarının ardından sinirlenen Aleyna, konseyde Poyraz'a sert tepki verdi. Peki, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında? İşte Aleyna Kalaycıoğlu’nun biyografisi…

Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak Birleşme Partisi''nde Ünlüler Takımı''nda mücadele eden Batuhan''a bizim takımda sürekli sen konuşuluyorsun demek ki başarılısın açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekti. Aleyna Kalaycıoğlu hakkında Poyraz bu akşam konseyde takım arkadaşını samimiyetsiz bulduğunu açıklamasının ardından Aleyna Kalaycıoğlu sinirleniyor.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da doğdu. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

İstanbul’a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı. Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.

Aleyna Kalaycıoğlu, 1.70 boyundadır.

İlgili Haberler