Survivor All Star'da Evrim bombaladı: Görülecek hesabım var

Survivor All Star'da Evrim bombaladı: Görülecek hesabım var
Survivor All Star’da eleme adaylarından biri olan Evrim, yaptığı açıklama ile Nisa ve Yasin’i hedef ald

Survivor''da bu haftanın eleme adayları Barış, Birsen, Evrim ve Mert oldu. Evrim arkadaşları tarafından sürgün adasına gönderilmişti. Nisa ile problem yaşayan Evrim, "Benim o adaya gidip görülecek hesabım var" dedi.

Konsey öncesi Yasin ile ilgili yaşadığı diyaloğu anlatan Evrim, "Yasin ile neyin ne çıkacağını konuşuyorduk. Dedim ki Seda abla ile Berkan beni yazacak büyük ihtimalle Nisa da beni yazar dedim. Daha sonrasında Ardahan ile beraber fısır fısır konuşma gerçekleşti. Onların kafalarında Anıl vardı. En son zaten bir ateş başında da sıkıntı yaşadılar. Bir anda Yasin, Anıl''ı yazacakken beni yazdı. Fırsat bu fırsat. Yasin bilerek yazdı. Senin bana iyi şeyler söylemene gerek yok" diyerek Yasin''e tepki gösterdi.

Nisa ile ilgili görüşlerini aktaran Evrim, şöyle konuştu: "Nisa da ''benim özel hayatımla ilgili benimle konuştuğun için sana şunları şunları yazdım.'' dedi. Sen buraya gelirken bir şeyleri göze alıyorsan o zaman ne duyacağını göze alacaksın."

GÖRÜLECEK HESABIM VAR 

"Bir birlik oluşturarak beni anca 19 ve 20. haftanın sonunda eleyebildiniz. Bence senin kuyruk acın var. Benim o adaya gidip görülecek hesabım var" 

Öte yandan Evrim konseyde Yasin''e tepki göstermiş ve "Sen çok fenasın" demişti. Yasin ise Evrim''e "Boş oy mu atayım?" diye cevap vermişti.