Survivor Aycan Yanaç'a A Milli Takım şoku! Kadroya yine alınmadı

Survivor Aycan Yanaç'a A Milli Takım şoku! Kadroya yine alınmadı
Türkiye Kadın A Milli Takımı'nın Kosova ve Rusya maçları öncesi aday kadrosu belli oldu. Survivor programı ile ünlenen Gaziantep Kadın Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Aycan Yanaç, ikinci kez milli takım aday kadrosuna çağrılmadı.

Türkiye Kadın A Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde karşılaşacağı maçlar öncesinde aday kadrosu açıklandı.  

Survivor programı ile ünlenen ve daha önce milli, takım formasını terleten Aycan Yanaç, bir kez daha aday kadroya davet edilmedi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda, Aycan Yanaç ve milli takım direktörü Necla Güngör Kıragası arasında bir polemik yaşanmış ve Kıragası, takımdaki oyuncuların antrenman yaptığı sırada, Aycan'ın Survivor'da olduğunu ve kadro açıklanırken, bu detayı göz önünde bulunduracaklarını söylemişti. 

10 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANACAKLAR

Aday kadroya davet edilen oyuncular, 10 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te Antalya'daki bir otelde toplanacak.

Futbol gelişim direktörlüğünü Oğuz Çetin, teknik direktörlüğünü Necla Güngör Kıragası'nın yaptığı ay-yıldızlıların aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Kaleciler: Selda Akgöz (Ataşehir Belediye Spor), Fatma Şahin (Beşiktaş A.Ş.), Ezgi Çağlar (Alg Spor)

Defans: Didem Karagenç (Beşiktaş A.Ş.), Fatoş Yıldırım (Ataşehir Belediye Spor), Esra Erol (Beşiktaş A.Ş.), Yaşam Göksu (Konak Belediye Spor), Gülbin Hız (Alg Spor), Cansu Nur Kaya (Pendik Çamlık Spor), Berna Yeniçeri (Konak Belediye Spor)

Orta Saha: Emine Ecem Esen (Alg Spor), Ebru Topçu (Alg Spor), Jessica Çarmıklı (Beşiktaş A.Ş.), Ece Tekmen (Kocaeli Bayan Futbol Kulübü), Elif Keskin (Beşiktaş A.Ş.), Gizem Gönültaş (Beşiktaş A.Ş.), Berivan İçen (Beşiktaş A.Ş.), Ece Türkoğlu (Old Domınıon Unıversıty), İlayda Civelek (Ataşehir Belediye Spor), Arzu Karabulut (Beşiktaş A.Ş.), Derya Arhan (Alg Spor), Sevgi Çınar (Beşiktaş A.Ş.), İrem Eren (Kdz. Ereğli Belediye Spor)

Forvet: Yağmur Uraz (Beşiktaş A.Ş.), Birgül Sadıkoğlu (Konak Belediye Spor), Melike Öztürk (Ataşehir Belediye Spor)