Survivor Barış ve Nisa'yı Ardahan ifşa etti! Yorumcu Semih Öztürk'ten olay paylaşım

Survivor Barış ve Nisa'yı Ardahan ifşa etti! Yorumcu Semih Öztürk'ten olay paylaşım
Survivor 2020 yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın ortaya çıkan samimi fotoğraflarının ardından Survivor yorumcularından Semih Öztürk yarışma boyunca 'Kardeş gibiyiz' diyen Barış ve Nisa için 'Kardeş ayağı...?' paylaşımını yaptı.  Yarışmacı Ardahan ise "Fotoğrafa bakılınca aşk var gibi gözüküyor" diyerek bombayı patlattı.  

2020 yılına damga vuran Survivor yarışmasında Nisa Bölükbaşı'nın adı sürekli olarak futbolcu Sercan Yıldırım'la anıldı. Sercan'ın gösterdiği ilginin karşılığı Nisa'da olmayınca ise konu kapandı fakat magazin kulislerinde yankıları hep sürdü. Survivor'ın bitmesiyle ise Barış Murat Yağcı ve Nisa arasında bir yakınlaşma oldu.

İlk olarak Acun Ilıcalı'nın villasında beraber görüntü vermeleriyle yan yana oldukları anlaşılan ikili, ardından gece eğlenmeye de beraber çıktı. 

Bir gece kulübünden çıkışta ise Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, sarmaş dolaş bir vaziyette kameralara yakalandı. Samimi halleri 'yeni bir aşk doğdu' gibi iddiaların çıkmasına neden olurken ikili, açıklama yapmayı tercih etmedi. 

İkilinin beraberlikleri bunlarla da sınırlı kalmadı ve Yılmaz Vural'ın evinde de çekilen fotoğrafta Barış ve Nisa'nın beraber, yan yana oldukları ortaya çıktı. 

Barış ve Nisa'nın Survivor'da beraber yarıştıkları Ardahan da geçtiğimiz gün bir televizyon programında yaptığı yorumla ikiliyi resmen ifşa etti denebilir. 

"AŞK GÖZÜKÜYOR"

Barış’ın yakışıklılığının ve Nisa’nın güzelliğinin altını çizen Ardahan aşk söylemleri için 'olabilir, neden olmasın?' ifadelerini kullandı.  Ardından  Ardahan’ın 'Fotoğrafa bakılınca aşk var gibi gözüküyor' diyerek bombayı patlattı. 

Survivor yorumcularından Semih Öztürk ise yarışma boyunca 'Kardeş gibiyiz' diyen Barış ve Nisa için ''Kardeş ayağı...?'' paylaşımını yaptı. Bir diğer Survivor yorumcusu Melisa Emirbayer ise Barış, Nisa ikilisini korudu ve şunları yazdı:

 "O bir KADIN. Yaptığı her şeyin hesabını sadece kendine verir çekin pis ellerinizi. Yaşadığımız yaşantımızdan, şerefimizden sadece ben demeyi bilmeli insan. O bir ADAM. Yaptığı davranışların sadece tek kilit noktası şerefidir."

Öte yandan Survivor yarışması boyunca Cemal Can'la her dakikasını geçiren Nisa'nın yarışma sonrası Cemal Can ile hiç görüşmemesi ve paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Sıkı dostların arasına Barış Murat Yağcı'nın girdiği ve ikilinin arasının açıldığı iddialar arasında yerini aldı.

ardahan-001.jpgbaris-008.jpgnisa.jpgselmih.jpg

İlgili Haberler