Survivor İlayda Şeker büyük sırrını sonunda açıkladı

Survivor İlayda  Şeker büyük sırrını sonunda açıkladı
Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile evlenmesiyle sık sık gündeme gelen eski yarışmacılardan İlayda Şeker estetikle bambaşka biri olmuştu. Bu konuda samimi olan İlayda Şeker "Güzelliğimi güzellik merkezine borçluyum..." diyerek hem sırrını açıkladı hem de hayranlarından beğeni topladı.

Survivor 2021 yarışmacısı İlayda Şeker, İsmail Balaban ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyordu. Görkemli bir düğün yapan ve mutlu evliliklerine dair pozlarını sık sık paylaşan İlayda Şeker, estetiksiz halini de zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor

17295651-728xauto.webp

İlayda Şeker, daha önce "Güzelliğimi estetiğe borçluyum" açıklamasıyla çok konuşulmuştu. İsmail Balaban'ın eşi Survivor İlayda yine çok açık sözlüydü...

ekran-goruntusu-2023-07-03-170846.png

Şeker'e "Güzelliğini neye borçlusun?" sorusu gelince eski yarışmacı "Güzelliğimin sırrı güzellik merkezinden geçiyor" açıklamasında bulundu.

ekran-goruntusu-2023-07-03-172133.png

İlayda Şeker açıklamasının devamında ise "Bu kadar basit, Allah'ın bildiğin kuldan saklamamak gerekiyor. Her işlemi de zaten size gösteriyorum, kalkıp da doğalım demiyorum. Diyenlere de sinir oluyorum" dedi.