Survivor’da birleşme öncesi kritik konsey. Ünlülerde sürpriz SMS birinci. İşte adaya veda eden isim

Survivor’da birleşme öncesi kritik konsey. Ünlülerde sürpriz SMS birinci. İşte adaya veda eden isim
Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde birleşme partisi öncesi adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler kritik konsey öncesi iletişim oyununda karşılaştılar. İletişim oyununu kazanan Ünlüler takımı oldu. İletişim oyunundan sonra yarışmacılar ada konseyine geldi. Peki, ünlülerde sürpriz SMS birincisi kim oldu. Batuhan kime tepki gösterdi. İşte İşte adaya veda eden isim?

Survivor’da birleşme öncesi kritik konsey. Ünlülerde sürpriz SMS birinci. İşte adaya veda eden isim

Milliyet’in haberine göre, TV8 ekranlarında ilgiyle izlenen Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ilk olarak iletişim oyununda karşılaştı. İki takım daha sonra birleşme partisi öncesi ada konseyine geldi.

SMS BİRİNCİSİ ÇAĞRI OLDU

Survivor''da ada konseyine gelen yarışmacılar takımlarında kimlerin birinci olduğunu öğrendi. Ünlüler takımında SMS birincisi Çağrı oldu. Çağrı birinci olduğunu öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. ''Ben bu sefer sevinçten ağlıyorum'' diyen Çağrı mutluluğunu dile getirdi.

BATUHAN’IN ADINI SÖYLEDİ

Bir isim vermek zorunda kalan Çağrı seçim yapamadığını dile getirdi. ''Yapacağım seçim gitmeyeceğine en emin olduğum kişi olacak dedi'' ve Batuhan''ın adını söyledi.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Batuhan isminin söylendiğini öğrendikten sonra şu açıklamayı yaptı: Batuhan''dan sonraki kardeşim fazlalıktır bana göre. Burası Survivor dedik SMS sıralaması değişebilir dedik. Bu takımın iki kişi buradan çıkacaksa bunlardan birinin ben olmaman gerektiğini düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

GÖNÜLLÜLERDE SMS BİRİNCİSİ POYRAZ OLDU

Gönüllüler takımının bu haftaki oylamasında birinci olan isim Poyraz oldu. Poyraz yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok mutlu oldum. Değişik duygular içindeyim. Geçtiğimiz haftalarda sakatlığımla birlikte bir düşüş içindeydim. Bu oylamalar SMS birincilikleriyle ayakta tutuyordum. Beni seven herkese sonsuz teşekkür ederim. Birleşmeye bu kadar az vakit kala böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Gitmeyeceğine inanarak Ayşe''yi söylüyorum" dedi. Böylelikle eleme adayları Batuhan, Ayşe, Hanzade, Gonca ve Aleyna Çalışkan oldu

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor 2021''e birleşme partisi öncesi adaya veda eden isim Gonca oldu. Gonca elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Gonca yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Çok istedim ve çok bekledim. Bu kadar erken ayrılmayı hayal etmemiştim. Hayırlısı diyebiliyorum şu an sadece.

Acun Ilıcalı da "Birleşmeden önce son elenen yarışmacı için çok üzülüyorum" dedi.

SURVİVOR GONCA KAKAR KİMDİR?

Survivor’ın yeni yarışmacılarından biri olan Gonca Kakar, 1 Temmuz 1989 doğumlu. Beden eğitimi öğretmeni ve pilates eğitmeni olan Gonca, Mersin Üniversitesi mezunu. Yeni yarışmacısının yaptığı sporlar arasında dalış yapmakta yer alıyor.

İlgili Haberler