Konseyde şok anlar yaşandı. Survivor'a zenne benzetmesi damga vurdu

Konseyde şok anlar yaşandı. Survivor'a zenne benzetmesi damga vurdu
Survivor'da 21 mart pazar akşamı yayınlanan bölümde, Dora ve İsmail arasında zenne tartışması yaşandı. İsmail Balaban ve Dora arasındaki zenne ve soytarı tartışması geceye damga vurdu.

Survivor''da ikinci eleme adayı gönüllüler takımında yapılan konseyin ardından belli oldu. Rekabet birleşme partisine günler kala artarken, ünlüler ile gönüllüler takımı Survivor 2021''in 21 Mart tarihli son bölümünde dokunulmazlık ve anlat bakalım oyunu için elinden geleni yaptı. Gerginliğin eksik olmadığı gecede haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı; eleme adayları ise Hanzade ve Aleyna Çalışkan oldu.
Anlat bakalım oyununun sahibi ise gönüllüler oldu. Dora, İsmail ve Reşat''ın birbirlerine yaptıkları ''hamsi tava'' ve ''zenne'' benzetmesi ise konseydekileri şoke etti. Acun Ilıcalı duruma el koymak zorunda kaldı.
SURVİVOR''DA GÖNÜLLÜLERDEN 2 ADAY
Acun Ilıcalı oyların verilmesinin ardından gecenin sonunda sonuçları açıkladı. 21 Mart Pazar akşamı konseyde gönüllüler takımında en fazla ismi yazılan Hanzade ve Aleyna Çalışkan oldu. Böylece Survivor''da gönüllüler iki eleme adayı çıkardı. Survivor''da cumartesi akşamı ise ilk eleme adayı Gonca olmuştu. Salı akşamı da bir eleme adayının belli olmasının ardından eleme konseyi gerçekleşecek. Survivor''dan elenen isim 23 Mart Salı gecesi belli olacak.
''ZENNE'' BENZETMESİ 
Dokunulmazlık oyunu sırasında sayı alan İsmail sevinç gösterisi yaptığı esnada horon teperek ''hamsi tava hadi bakalım'' dedi. İsmail''in davranışı karşısında öfkelenen Reşat da tepki gösterdi. Takım arkadaşını savunan Dora ise İsmail''e ''Zenne gibi oynarsın ancak'' diyerek ilginç bir çıkış yaptı.
Eleme konseyinde parkurda yaşanan tartışma yeniden gündeme geldi. İsmail Dora''ya zennenin ne demek olduğunu sorduğunda Dora "O kelimenin anlamını herkes biliyor. Kötü bir şey değil." diyerek cevap verirken soytarı gibi benzetmesi ile yeniden fitili ateşledi. Dora''nın sözleri karşısında ortam bir anda buz kesti.
İkili arasında sözlü tartışmanın hararetlenmesi ile Acun Ilıcalı yarışmacıları uyardı. Ilıcalı karşılıklı atışma yapılmaması gerektiğinin altını çizdi.
Reşat ise İsmail''in hamsi tava benzetmesinin farklı algılandığını bu konunun yeniden açılmasını istemediğini dile getirdi. Yaşanan sözlü tartışmada diğer yarışmacılar ise duydukları karşısında şoke oldu.
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da ünlüler kazandı. Gönüllüler ise eleme konseyine gitti. Anlat bakalım oyununu kazanan takım ise gönüllüler oldu.
 


 

İlgili Haberler