Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Tanya Kilitkayalı'nın biyografisi ve hayatı

Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Türkiye 2020 yarışmacısı Tanya Kilitkayalı'nın biyografisi ve hayatı
MasterChef Türkiye’nin dün gece yaşanan son bölümünde eleme potasında yer alan yarışmacılardan Tanya elendi. Yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alan Tanya Kilitkayalı’nın kim olduğu ve yaşamına dair bilgilerde internet ortamında sıkça aranmaya başladı. Peki, MasterChef Türkiye Tanya Kilitkayalı kimdir, kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Tanya bu sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Yarışmadaki iddiasıyla sık sık gündeme gelen MasterChef Tanya kırmızı takım kaptanı olmuş ve bu haftanın eleme potasına girmişti. Yemeklerdeki başarılarıyla adından söz ettiren Tanya Kilitkayalı 26 yaşında ve bir aile işletmesinde yöresel tatları yapıyor.

MASTERCHEF TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

26 yaşında olan Tanya Kilitkayalı, öğretim görevlisi. Yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılıyor. Yaptığı yemekle üçlü elemelere kalan Kilitkayalı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu.

Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesinde yöresel tatları hazırlıyor.

MasterChef Tanya yarışmanın ilk kaptanlık oyununu kazanarak yarışmacı arkadaşlarına fark atmıştı.

(Kaynak: Hürriyet)