Tatlı İntikam 29. yeni bölümde neler olacak?

Tatlı İntikam 29. yeni bölümde neler olacak?
Tatlı İntikam 29. yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Tatlı İntikam dizisinde, Sinan, Barış’ın mekanından motosikletiyle girince işler ciddileşmeye başlar. Tatlı İntikam 29. yeni bölüm neler olacak?

Artık ne Barış duracak ne de Sinan geri adım atacaktır. Sinan’ı kurtaracak tek şey ise Pelin’in ifadesidir. Pelin, ifadesine gerek kalmadan Sinan’ın bu işi halletmesini ister. Ancak beklenmedik gelişmelerle Sinan ve Pelin, hem kendilerini hem de aşklarını sınayacakları büyük bir sınavdan geçerler.

TATLI İNTİKAM’DA SON GELİŞMELER

Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce çıldırdı. Belli etmek istemese de kıskançlığını Sinan’a bariz bir şekilde belli etti. Sinan’ın kendisini gerçekten unuttuğunu düşünmesi hırçınlığını daha da arttırdı. Diğer yandan, bir takım karanlık adamlar Filiya’nın etrafında dolaşmaya başladı. Bu adamları fark eden Pelin, son derece tedirgin oldu. Sinan ise, uzun zamandır görmediği gizli dostuyla tekrar bir araya geldi. Sinan’ın bulaştığı kötü bir şeyler olduğunu düşünen Barış ise onun gizlediği şeyleri ortaya çıkarmaya kararlıydı.