Tayyip Erdoğan: "Surda en küçük bir gedik açtırırsa..."

Tayyip Erdoğan: "Surda en küçük bir gedik açtırırsa..."
Kahramanmaraş'ta konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Şayet bu kadro en küçük bir yalpa yapar, en küçük bir zafiyet gösterir, surda en küçük bir gedik açtırırsa kin ve nefretle dolu bir güruh sel olup ülkemizin üstüne çullanır" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kahramanmaraş İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemekte konuştu.

Türkiye'nin 17 yılının her gününde büyük sorumluluk üstlenen AKP kadrolarının, bugün çok daha önemli bir vazifeyi yüklenmiş durumda olduklarını savunan Erdoğan, "Ülkemizin verdiği mücadelenin başarısı, bizim sağlam durmamıza bağlıdır. Şayet bu kadro en küçük bir yalpa yapar, en küçük bir zafiyet gösterir, surda en küçük bir gedik açtırırsa kin ve nefretle dolu bir güruh sel olup ülkemizin üstüne çullanır." diye konuştu.

Bunun için birlik beraberliği güçlendirmeleri, safları sıklaştırmaları, kardeşliği tahkim etmeleri gerektiğini vurgulayan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Büyük Kongre sürecimizi, bu şahlanışın vesilesi haline dönüştürmeliyiz. Vatandaşlarımızın tamamının gönüllerini kazanmak için gece gündüz çalışmalı, sadece kırgınlıkları, küskünlükleri gidermekle kalmayıp 7'den 70'e herkese ulaşmalı, mücadelemizin önemini anlatmalıyız."