Tekirdağ'da büfeye çuvalla girdiler ne var ne yok alıp götürdüler

Tekirdağ'da büfeye çuvalla girdiler ne var ne yok alıp götürdüler
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir büfeye giren 18 yaşından küçük 2 şüpheli yanlarında getirdikleri çuvala İçki ve sigaraları doldurup kayıplara karıştı. Büfe sahibinin ihbarı sonrası olay yerine gelen polisler yaptıkları araştırma sonrası 2 şüpheliyi yakaladı.

Çorlu'da  bir büfenin kapısını levye ile kırıp içeriye giren 2 kişi, 183 farklı markalarda sigara, 9 şişe içki ile kasada bulunan bir miktar parayı alıp kaçtı.

Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayında, iş yerine gelen 2 kişi zorladıkları kapıyı açamayınca levye ile kapının camını kırıp içeriye giriyor. Raflardaki içki ve sigaralara yanlarında getirdikleri çuvallara koyan şüpheliler daha sonra kaçıyor.

Hırsızlığı gören mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, sırtlarında çuvalla yürüyen iki şüpheliyi görünce, 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayıp kaçan iki kişi kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan iki kişinin taşıdığı çuvallarda yapılan aramada büfeden çalınan içki ve sigaralar bulunup, iş yeri sahibine teslim edildi.
Emniyete götürülen ve yaşları 18'den küçük olan S.E.'nin 25 ayrı suç kaydı, F.A.'nın ise 8 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkardıkları mahkemece tutuklandı.