Temel Karamollaoğlu’na Nagehan Alçı şoku!

Temel Karamollaoğlu’na Nagehan Alçı şoku!
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk TV’de katıldığı canlı yayında, Türkiye Cumhuriyeti’ne ‘katil devlet’ diyen Nagehan Alçı’nın konuşmasını sürekli kesmesi üzerine sözlerini tamamlayamadı. AKP’yi eleştiren Saadet Lideri Karamollaoğlu’nun sık sık sözünü keserek müdahalelerde bulunan Alçı, hükümetin çok büyük işler yaptığını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Nedir Ne Değildir Özel Programı’na katılarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millî Görüş gömleğini çıkardık’ ifadesini eleştiren Karamollaoğlu, AKP’nin Türkiye’deki 95 yıllık fabrikaları yıktığını söyledi.

Karamollaoğlu, AKP’nin kısa vadede başarılı gözüktüğünü belirterek, “Türkiye dışarıya bağlandı. Ekonomik politikalar borca dayalı ve üretmeyen bir ekonomi anlayışı var” dedi.

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu’nun konuk olduğu Nedir Ne Değildir Özel Programı’na dahil edilen Nagehan Alçı ise, Karamollaoğlu’nun AKP’ye yönelik eleştirileri üzerine araya girdi. AKP iktidarını eleştiren Karamollaoğlu konuşurken sık sık araya giren Alçı, hükümetin Türkiye’nin 95 yıllık fabrikalarını sattığını söylemesi üzerine Karamollaoğlu’nun sözünü keserek hükümeti savunan ifadeler kullandı.

ATATÜRK’ÜN KATLİAM YAPTIĞI İFTİRASINDA BULUNMUŞTU

Katıldığı bir programda Türkiye Cumhuriyeti için ‘Katil devlet’ ifadesini kullanan ve büyük tepki çeken Nagehan Alçı, bir süre Habertürk ekranlarından uzak tutulmuştu.

Nagehan Alçı, geçtiğimiz günlerde aynı kanalda katıldığı Enine Boyuna programında ikinci bir skandala imza atmış ve Atatürk'ün katliam yaptığı iftirasında bulunarak, Nazi Almanyası'ndan zehirli gazların alındığını ve Tunceli'deki teröristlerin bu gazlarla mağaralarda zehirlendiğini iddia etmişti.

İlgili Haberler