İngiliz prensine rüşvet veren eski AKP’li vekille Arınç'ın bağlantısı ortaya çıktı

İngiliz prensine rüşvet veren eski AKP’li vekille Arınç'ın bağlantısı ortaya çıktı
FETÖ'den yakalanan eski AKP'li vekil İlhan İşbilen'in eşi Nebahat Evyap İşbilen'in "pasaport konusunda yardımcı olması" için İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in oğlu Andrew ve eski eşi Sarah Ferguson'a verdiği rüşvet ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Eski AKP’li vekil İşbilen ve Bülent Arınç'ın bağlantısı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Eski AKP''li ve FETÖ''den tutuklanan İlhan İşbilen''in eşi Nebahat İşbilen''in Prens Andrew''a "pasaport desteği" vermesi için 750 bin pound (yaklaşık 14 milyon TL) verdiği ortaya çıkmasının ardından rüşvet olayına aracı olan Selman Türk ile ilgili iddialar gündem oldu. 

The Gardian, AKP''nin kurucu isimlerinden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç''ın Selman Türk’ün nikah şahidi olduğunu da yazdı.

İngiltere’yi karıştıran skandalının kilit ismi Selman Türk, Cevahir Ailesi''nin kızı Nurhüda Cevahir ile Bülent Arınç''ın nikah şahitliğinde evlenmişti.

Selman Türk''ün babası darbe sabahı Türkiye''den firar etti. Kardeşi Salim Türk, kameralar önünde babasına ''teslim ol çağrısı'' yapıp İngiltere''ye gitmişti.

İlgili Haberler