The Marmara Oteli hakkında yeni iddia

The Marmara Oteli hakkında yeni iddia
İsmail Küçükkaya ile İBB Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bir araya geldiği anların görüntülerini basınla paylaşan The Marmara Oteli yönetiminin, daha önce şiddete maruz kalan bir kadına ait görüntüleri ise 'sakladığı' iddia edildi.

The Marmara Otel yönetimi, Taksim'de şiddet mağduru bir kadının görüntülerinin yer aldığı kaydı sakladığı iddiasıyla gündemde. Twitter'da "reeeyozzz" isimli kullanıcı, Taksim'de The Peak Hotel'e ait kafeteryada saldırıya maruz kaldığını ve The Marmara Otel yönetiminin söz konusu görüntüleri sakladığını iddia etti.

Bir hukukçu olduğunu aktaran sosyal medya kullanıcısı, gördüğü şiddetin görüntülerinin The Marmara Hotels tarafından saklandığını iddia ederek, “Taksim The Peak Hotel kafeteryasında, nasıl vahşice ve dakikalarca şiddete maruz kaldığımızı ve bunun The Marmara tarafından nasıl adaletten gizlendiğini anlatacağım” diye yazdı.

“KAYITLARI SİLMİŞLER”

"reeeyozzz" isimli Twitter kullanıcısı, The Peak Hotel sahibinin şiddetine maruz kaldığını ve kendisine aldığı darbeler nedeniyle 2 ay iş göremez raporu verildiğini şu ifadelerle paylaştı:

"Arkadaşlarıyla beraber, The Peak Hotel sahibinden şiddet gördüklerini belirten Reyhan, olaydan sonra 2 ay iş göremez raporu aldığını belirtti.

Bu floodda size İstanbul’un göbeğinde, şehrin “gözde” mekânlarından Taksiim @Thepeakhotel kafeteryasında, nasıl vahşice ve dakikalarca şiddete maruz kaldığımızı ve bunun @TheMarmara tarafından nasıl adaletten gizlendiğini anlatacağım.

Hayatımızın bir şehir eşkıyası tarafından alt üst oluşunun hikâyesidir bu.Sizlerden ricam sesimizi daha fazla insana duyurabilmemiz, kamuoyu yaratabilmemiz ve böylece bu davanın birilerinin bağlantılarıyla sümen altı edilmesinin önüne geçebilmemiz konusunda destek olmanızdır.

Olayın üstünden zaman geçmiş olmasına rağmen fiziksel ve psikolojik etkilerinden ne ben ne de arkadaşlarım kurtulabilmiş değil, olayı yazarken bile çok kötü oluyorum, o yüzden olabildiğince kısa, hızlı ve düz anlatacağım olan biteni

İtalyan Ticaret Odası’nın Taksim Pera Hotel’deki yeni yıl toplantısından çıkıp, üç kadın, İstanbul’un sözde en seçkin mekânlarından biri olarak kabul edilen @Thepeakhotel barında oturup toplantıyı değerlendirmek üzere oturduğumuz sırada gerçekleşti.

Oturmamızın üstünden yaklaşık bir saat geçmişti ki yan masalardan birinde, daha sonra @thepeakhotel’in sahibi olduğunu öğrendiğimiz Mehmet Dursun Şehitoğlu isimli aşırı alkollü şahıs, etrafındaki masalara hakaretler ve küfürler yağdırmaya başladı

Biz henüz ne olup bittiğini bile anlayamadan şahıs gelip önce bir arkadaşıma “o....” diye hakaret etti. Arkadaşım durumu bildirmek ve şahsı şikayet etmek amacıyla lobiye gittiğindeyse kendisinin otelin sahibi olduğunu öğrendi

ARKADAŞIMIN KAFASINDA ŞİŞE KIRDI

Kendisini şikayet edeceğimizi ve aynı kelimeleri tekrar söylemesi için videoya aldığımızı belirtmemiz üzerine şahıs delirmiş gibi masaları devirerek önce yanımdaki diğer arkadaşımın kafasında bir şişe kırdı, ardından daha şoku atlatamadan beni yumruklamaya başladı

Lobiye giden arkadaşımın yardımımıza gelmesiyle oradan uzaklaşıp polis ve ambulans çağırmak için hep birlikte lobiye kaçtık. Bu arada defalarca polis ve kafası kanayan arkadaşım için ambulansı aradım. Ancak şahıs öylesine hırslanmış ve gözü dönmüş ki peşimizden lobiye geldi

AMBULANS GELENE KADAR YERDE TEKME VE YUMRUKLA DARP ETTİ

Şahıs küfürler savurarak lobiye geldi, beni saçlarımdan tutup sürükleyerek otelin önüne çıkarıp onlarca insanın, @Thepeakhotel ve @TheMarmara pera otelinin çalışanları gözü önünde polis ve ambulans gelip elinden alana kadar dakikalarca yerde tekme ve yumruklarla darp etti.

Polis ve ambulans geldikten sonra Taksim İlk Yardım hastanesine götürüldük. Çekilen film sonucu darp kaynaklı yaralanmaların haricinde sağ el serçe parmak ekleminde kırık olduğu tespit edildi. Yerde sürüklenip tekmelenirken can havliyle başımı korumak için elimi siper etmişim

Çünkü tüm tekmeler öldürmek amaçlı kafama atılıyordu. Benim tek refleksim kafamı korumak oldu. Diğer arkadaşımın hem eline hem de kafasına 6-7’şer dikiş atıldı.

parman.jpg

2 AY İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDIM

Neden şimdiye kadar sessiz kaldım açıklamak isterim. Öncelikle fiziksel sonra da psikolojik olarak toparlanmaya çalıştım ve hala çalışıyorum. Kırık parmağımdan ameliyat oldum, 2 ay iş göremez raporu aldım. Parmağıma iki adet çelik çivi takıldı ve 1.5 ay acılarla bunları taşıdım.

Ayrıca çatlak kaburgam yüzünden defalarca acılar içinde gece acil servislere koştum. İyileştim mi? Hayır. Ne fiziksel ne de psikolojik olarak iyileşemedim henüz.

Ben hukukçu olmam sebebiyle öncelikle tabii ki adalete güvenmeyi seçtim . Fakat ayrıntıları merak eden meslektaşlar olacaktır olayı kolluktan savcılık makamına intikal ettirebilmemiz dahi haftalar sürdü.

Şikayetimiz kolluk tarafından 10 gün boyunca savcılığa ulaştırılmadı. Hem otel içinde hem de sokakta şiddet görmemize rağmen, onlarca güvenlik kamerası olan bir yerde olayın görüntülerine ulaşamadık. @Thepeakhotel’in güvenlik kameraları tesadüfe bakın ki o gece arızalıymış.

OTELİN VERDİĞİ GÖRÜNTÜLERDE SALDIRI ANI YOK

Olayı doğrudan gören @TheMarmara Pera’nın bize verdiği güvenlik kamerası görüntülerinde garip bir şekilde tam da darp edildiğim, tekmelendiğim 5 dakikalık bölümün görüntüleri silinmiş!

Bugün başka bir güvenlik kamerası rezaletiyle gündeme gelen @TheMarmara otel insanların özel hayatını gazetelere servis ederken otelleri önünde darp edilen kadınların götüntülerini adaletten saklamış, yok etmiştir.

Ölebilirdik, hala güvende değiliz, dün bunu yapan birinin eğer bu yanına kalırsa, yarın hepimizin canına tekrar kast etmeyeceğinin garantisi yok!

Sizden ricam, paylaşın, sesimizi duyurun, bu zorbalığın cezasız kalmaması için bize destek olun. İlk duruşmamız 26/06/2019 tarihinde İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde saat 11:25’te görülecektir. Şiddet gören Bir insan olarak ricam bize destek olmanız.

Hem @Thepeakhotel hem de @TheMarmara otele adaletin yerini bulması için, silinen güvenlik kameralarının mahkemeye teslim edilmesi için son çağrımızdır.

 

 

İlgili Haberler